Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
1000 sayfa, yaptım gelmedi mesajları loading.
Yoğunluktandır.Bütün bilgiler doğru. Bilgileri kontrol edin diyor. Ancak bu beklenirdi zaten.
Borsa pek iyi değil ama bekleyin ya da iyi kontrol edin. Yoğunluk olunca çöken borsa geçen yıl düşüş yaşayan coini kullanıcılar satamamıştı daha büyük zarar ettilerBütün bilgiler doğru. Bilgileri kontrol edin diyor. Ancak bu beklenirdi zaten.
neyyBir arkadaş foto atmıştı hesap 19 undan önce açılıp 19 undan sonra doğrulamak gerek
Öğlen tekrar şansımı deneyeceğim. Olur umarım.Yoğunluktandır.
Cevaplamıyorum onları artık. 19 Nisan 23:59 a kadar beklesinler1000 sayfa, yaptım gelmedi mesajları loading.
Alakası yok. Sadece bugün doğrulaman gerekiyor. Hesabı ne zaman açtığın önemli değil.
Öğlen tekrar şansımı deneyeceğim. Olur umarım.
Öyle bitr şey yok
Olur 19 Nisan 23:59 a kadar süreniz varÖğlen tekrar şansımı deneyeceğim. Olur umarım.
Tekrar tekrar kontrol ettim. Uygulama çökmüş olabilir.Borsa pek iyi değil ama bekleyin ya da iyi kontrol edin. Yoğunluk olunca çöken borsa geçen yıl düşüş yaşayan coini kullanıcılar satamamıştı daha büyük zarar ettiler
Web ten deneyin modem kapatıp aç hiç bilmiyorum yoğunluk olunca çöken klasik tr uygulaması. Şuan yoğunluk var 2-3 saate azalır herhaldeTekrar tekrar kontrol ettim. Uygulama çökmüş olabilir.