para atmak zorunda mıyız? bakiyeyi çekebilmek için ayrıca para yatırmam için o bankalardan illa birini mi seçmem gerekiyor orada ki bankaların hiç birini kullanmıyorum finansbank ve enpara kullanıyorum nasıl para atacağım?
kimlik avı yaptılar
Kalan para 0.00. Zarar 0.00Hesap açıp gelen 1000TL ile 100X kaldıraç açma fikri çık aklımdan
Türkçeyi siz öğrenin bence kampanya tarihi 19 u yazıyor kampanya tarihinden önce hesap açan ve doğrulama adımını 19 unda gerçekleştiren yazıyor kafanmı güzel senin ?Ben açtım geldi hocam. Türkçe öğrenin derim.
Hesabı 19'undan önce açmakta sorun yok. Orda da öyle diyor. Doğrulama ile ilgili bir şey yok bilgilendirmede.Türkçeyi siz öğrenin bence kampanya tarihi 19 u yazıyor kampanya tarihinden önce hesap açan ve doğrulama adımını 19 unda gerçekleştiren yazıyor kafanmı güzel senin ?
para atmak zorunda mıyız? bakiyeyi çekebilmek için ayrıca para yatırmam için o bankalardan illa birini mi seçmem gerekiyor orada ki bankaların hiç birini kullanmıyorum finansbank ve enpara kullanıyorum nasıl para atacağım?
Arkadaşlar kampanya 19 Nisan gece 00.00 da 24 saat sürecek şekilde başladı. Eski veya yeni kullanıcı olmanız fark etmiyor sadece bu saat aralığında İLK KEZ DOĞRULAMA YAPMANIZ LAZIM İDİTürkçeyi siz öğrenin bence kampanya tarihi 19 u yazıyor kampanya tarihinden önce hesap açan ve doğrulama adımını 19 unda gerçekleştiren yazıyor kafanmı güzel senin ?