Neler Yeni

Parlaklığı kıstım telefonun ekranı simsiyah oldu

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Maalesef tek çözüm sıfırlamak olabilir. Biraz daha araştırın, deneyin. Hiç olmazsa önemli bir dosyanız yoksa güç tuşu ve ses açma tuşu gibi bir kombinasyonla sıfırlama menüsüne girersiniz.
Ses açma kapama tuşları ara sıra basıyor bazen basmıyor

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Ses açma kapama tuşları ara sıra basıyor bazen basmıyor
Maalesef, bu konuda yardımcı olamıyorum. Sadece parlaklık kısılmasıyla bu kadar gitmesi pek mümkün değil. APK vs. indiriyor musunuz? Daha 1 ay önce bir kişinin haberlerde "oyun oynarken bir anda ekran karardı, 5-6 saat sonra ekran geldiğinde hesabımdan kredi çekilmişti" şeklinde açıklama yaptığını görmüştüm.

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Maalesef, bu konuda yardımcı olamıyorum. Sadece parlaklık kısılmasıyla bu kadar gitmesi pek mümkün değil. APK vs. indiriyor musunuz? Daha 1 ay önce bir kişinin haberlerde "oyun oynarken bir anda ekran karardı, 5-6 saat sonra ekran geldiğinde hesabımdan kredi çekilmişti" şeklinde açıklama yaptığını görmüştüm.
onu bende görmüştm son sıfırlamadan sonra apk yüklememiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

az önce telefonun içinden su damlaları çıktı sanırım ıslanmış

Top Bottom