MercedesW210
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Parliament aqua blue düşünüyorum marlboro touch blue ve marlboro red de düşünüyorum hangisini önerirsiniz?
bu arkadaş anlamıyor günde 2 tane sigara konusu açıyor uğraşma değmezkanka 1 yıl içtim bıraktım hiçbirini önermiyorum bırakalı 1 ay 20 gün oldu kendime geldim daha iyiyim vücut konfor uyku yeme içme olarak türkiyeden sigara içilmez madem çok içeceksin git yd al
Hocam hepsini alıyorum almadan önce de buraya danışıyorum rahatsız olduysanız açmam buradan.bu arkadaş anlamıyor günde 2 tane sigara konusu açıyor uğraşma değmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Sürekli değişme balgam yapar (artık bi karar ver 4 kere muratti rosso dedirtme adama)Parliament aqua blue düşünüyorum marlboro touch blue ve marlboro red de düşünüyorum hangisini önerirsiniz?
Ağır diyorlar ve istediğimi bulamadım Muratti Rosso ya bakıcam tekrar bugün alırım belki.Sürekli değişme balgam yapar (artık bi karar ver 4 kere muratti rosso dedirtme adama)
Edge denedim tütünü gayet güzel fakat begenemedim birde edge slims çıkmış aşikarsanız biliyorsunuzdur o nasıl.Marlboro Edge al. Ağır gelirse Edge Blue al. Marlboro Edge'i direkt öneririm baya iyi.
Winston Slender Blue'ye güzel demişti arkadaşım. Çok aşikar değilim sigaralara.Edge denedim tütünü gayet güzel fakat begenemedim birde edge slims çıkmış aşikarsanız biliyorsunuzdur o nasıl.
açma değilde spam konuya girer birazcık direk sadece bu konuya yazman yeterli benceHocam hepsini alıyorum almadan önce de buraya danışıyorum rahatsız olduysanız açmam buradan.
Winston slender blue denedim filtre yok sanki touch blue ile eş değerdir yüksek ihtimal fakat çok ağır touch blue da 1 yıl önce içtim en son şuan Edge,Winston slender blue,kent slims black,mentollu geziyorum öyle bulamadım ama marlboro touch ve touch blue ya bakacağım ha birde parliament aqua blue.Winston Slender Blue'ye güzel demişti arkadaşım. Çok aşikar değilim sigaralara.