Parmağımın derisi soyuldu nasıl duş alcam

Abdullah1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
486
Arkadaşlar dün gece arabayı yıkarken babamla birlikte tazikli su elimin dibindeyydi sonra o tazikli sus 2 tane parmağıma geldi ve derimi aldı attı (az bişey)Ve aşırı derecede parmaklarım yandı acıdan duramadım işte neyse Şu andada o yaranın olduğu yere hafif bir şey deyse bile çok feci yanıyor ve acıyor ben nasıl duş alıcam yyada elimi yıkicam ?

Son düzenleme:
Eldiven giyin, bilek kısmına da paket lastiği geçir içeriye su girmesin, sudan uzak tutmaya çalış

Son düzenleme:
Eldiven veya poşet mantıklı. Yara bandı geçirgen olduğu için yine yanma olacaktır. Eldiven deriye tamamen yapışır ve rahatsız edebilir. en iyisi poşet geçirip bileğinden sıkıca bağlamak bence. geçmiş olsun

dostum ilk başta sızdırmazlık açısından bu ikisi diğerinden iyi diye yorumladım ve devamında da iyi olan ikisi arasından en iyisini kendi fikrimce belirttim. Sorun ne?
Sorunun ne olduğunu bana mı soruyorsun? :rolleyes:
Eldiven veya poşet mantıklı.
Böyle cevap veriyorsun ki poşeti zaten tavsiye ettim. :oops:
Üstüne yetmiyor;
Eldiven deriye tamamen yapışır ve rahatsız edebilir
Yazdığının olumsuz olduğunu kendin cevaplıyorsun!:D
en iyisi poşet geçirip bileğinden sıkıca bağlamak bence. geçmiş olsun
Yaralı olan eline poşet geçir sıca bağla su geçirmeyecek şekilde ve sudan uzak tut :)
Verdiğim cevaba tekrar aynı cevabı yazıp "mesaj sayısını arttırmak amacı ile cevap yazmak" gibi lüzumsuz yorum yapıyorsun. :sneaky:
Üstüne yetmiyor bir mesaj daha atıp
diye biliyorsun. ☹️ Vallahi helal olsun. 🤫

Böyle cevap veriyorsun ki poşeti zaten tavsiye ettim. :oops:
Ben de konudaki bütün tavsiyeleri karşılaştırdım ve en iyisini seçmede konu sahibine yardım ettiğimi düşünüyorum. Daha önce de benim başıma gelen böyle bir rahatsızlıkta poşet kullanmıştım.
Yazdığının olumsuz olduğunu kendin cevaplıyorsun!:D
2.kez açıklıyorum.
İlk başta sızdırmazlık açısından karşılaştırıp seçeneği 2ye düşürdüm ve eldivene ilk iyi deme sebebim sızdırmazlık açısından yara bandından iyi olması.
İkinci karşılaştırma ise poşet ile eldiven arasındaydı ve eldivene kötü deme sebebim Poşete göre daha sıkı olacak ve parmakların arasına yapışıp ayrılması zor olacak (mesleğinde dolayı her gün eldiven kullanıyorum. uzun süre eldiven takıldığında ter bezleri yüzünden ele yapışıyor)

Gördüğün üzere iki karşılaştırma var ve birinci karşılaştırmada iyi, ikinci karşılaştırmada kötü çıkıyor ve bunlar farklı özelliklerinin iyi veya kötü olmasını gösteriyor.
Verdiğim cevaba tekrar aynı cevabı yazıp "mesaj sayısını arttırmak amacı ile cevap yazmak" gibi lüzumsuz yorum yapıyorsun. :sneaky:
Sadece poşet yazıp geçmedim. Konu sahibine seçiminde yardımcı olmak için bütün cevapları karşılaştırıp yorumumu ekledim. Sadece tek bir cevap yazıp yorum katmasaydim haklı olabilirdin. Zira üyelik tarihimle mesaj sayıma bakınca mesaj sayımı artırmak gibi bir amacım olmadığı aşikar.

Eğer kavga istiyorsan başka birini bulabilirsin. Burdan sana ekmek çıkmaz

Geri