Neler Yeni

Parolaları Unutmamak İçin Ne Yapmalıyım?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
buraya yazabilirsin steam olur mail olur (!)

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Ben not defteri alıp ortadan delip kilit vurmuştum anahtarını da saklayıp.

Poyraz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Poyraz Rüzgar
2FA kullan. Şifrelerini değiştirmene gerek kalmayacak

fallin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Hutchinson
Şifrelerin bir yerlere yazılıp oralarda tutulması genelde tavsiye edilmez. Hele bilgisayar,telefon gibi internet bağlantısı olan cihazlara kaydetmen hiç önerilmez. Sonuçta bir siber saldırıda senin tüm hesaplarının şifrelerine erişmiş olurlar.
Ama illa ki bir yere kaydetmem gerekiyor diyorsan da küçük not kağıdına yazman daha mantıklı olacaktır. En azından kimse internet üzerinden çalamaz.

smz.

80+ Bronze
Selamlar, unutkan birisi değilimdir ancak birçok platformdaki şifrelerimi değiştireceğim. Haliyle çok zor şifreler koyacağım için bunları unutmamak için ne yapmam gerekiyor? Metin belgesi açıp oraya tüm hesaplarımı kaydedip sonra flash belleklerimde tutmayı düşündüm. Siz neler önerirsiniz ve siz genelde hesaplarınızı unutmamak için ne yapıyorsunuz?
Bir not defteri al yada varsa onuda kullanabilirsin tüm şifrelerini ona yaz flash kaybolabilir çok küçük telefon çalınır ekranı gider sıfırlanır şifreni unutursun vs.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Selamlar, unutkan birisi değilimdir ancak birçok platformdaki şifrelerimi değiştireceğim. Haliyle çok zor şifreler koyacağım için bunları unutmamak için ne yapmam gerekiyor? Metin belgesi açıp oraya tüm hesaplarımı kaydedip sonra flash belleklerimde tutmayı düşündüm. Siz neler önerirsiniz ve siz genelde hesaplarınızı unutmamak için ne yapıyorsunuz?
Telefon not defteri flash bellekler ve bir kağıda yazip sakla

Top Bottom