✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Çok sağlam bir PSU. Eğer şekli için yorum yaptıysanız haklı bir yorum.Parçalar sağlam ama PSU oyuncak gibi gözüküyor.Hayırlı olsun.
Çok sağlam bir PSU. Eğer şekli için yorum yaptıysanız haklı bir yorum.Parçalar sağlam ama PSU oyuncak gibi gözüküyor.Hayırlı olsun.
Cok pahalıudı reisssAsusun beyaz sivi sogutmasi da olabilirdi aslinda
corsair vengeance rgb pro white bakabilirsin siyahını kendim kullanıyorum rgbleri kasa fanı rgbsi kadar güçlüArkadaşlar bundan 1 sene önce full corsair sistemim vardı belki bilen hatırlar Profildeki fotoğraftan.Fakat onu satmak zorunda kaldım ve şimdi en baştan o yola tekrar çıktım ve bu sefer beyaz bir sistem toplamak için adım adım ilerliyorum.Umarım görsel olarak çok daha iyi ve kaliteli bir sistem olacak.
Şuan 4 parçası hazır :
Asus Rog Strix Z590-A Gaming Wifi
Asus Rog Strix 850w 80+ Gold Gundam Edition RGB PSU
Lianli Galahad 360mm White
Samsung 970 Evo Plus 500GB SSD(bu ssdyi 1 sene deneyimlediğim için çok memnun kaldım ve aynısını tekrar aldım ileride gen4 ssd takviyesi yapacağım)
Alacaklarım :
Kasa: Phanteks Eclipse P500A DRGB White
Ram:Crucial Ballistix RGB Ram
İşlemci: i5 11600K
Ram kısmında başka modeller varsa önerilere açığım. Ballistix RGB seçmemin sebebi genelde bilinen Micron çip çıkması ve OC edilebilmesidir. Bilgili arkadaşlar farklı ramler var ise tavsiyelerine kulak vereceğim.
Kasa için de önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz
Herkese Teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Anladim hocam elinize saglikCok pahalıudı reisss
Senin önerdiğin bi ram vardı her yerinden arcibi fışkırıyordu. Onun modeli neydi ?Galax Hof white 3600 CL 16 akar aşırı iyi
Team T Force XtreemSenin önerdiğin bi ram vardı her yerinden arcibi fışkırıyordu. Onun modeli neydi ?
corsair vengeance rgb pro white bakabilirsin siyahını kendim kullanıyorum rgbleri kasa fanı rgbsi kadar güçlü
ramleri aldıktan sonra şaşırmıştım bu kadar ışık nasıl çıkıyor diye baya göz alacak kadar tavsiye ederim
isterseniz ramlerin rgblerini foto olarak atabilirim yazmanız yeterli