Tamam işte kral bende diyorumki başvuru öncesi diyorum çağrılma tarihi demiyorum. 1 ay incelemeler sürüyo zaten kazandığın kazanmadığın anca açıklanıyor.Kral ben çağrılmadım ki daha sadece başvuru yaptım şimdi iptal etsem
Yavrum kusura bakma pek anlayamdım ben şimdi parti üyeliğimi şuan iptal ettim e devletten inşallah sorun etmezlerTamam işte kral bende diyorumki başvuru öncesi diyorum çağrılma tarihi demiyorum. 1 ay incelemeler sürüyo zaten kazandığın kazanmadığın anca açıklanıyor.
İnşallah etmezler ama ben dediğim gibi 1 ay önceden iptal etmen lazım diye biliyorum. Zaten e devletten iptal ettin hemen resmiyete düşmüyor devlet işleri o kadar hızlı değil. 1 ay da sana haber çıkacak o yüzden diyorum sözümdeki mantığı anlamadın. Böyle amaçların varsa keşke hiç üye olmasaydın bende Astsubaylık başvuracağım o yüzden üye olmuyorum hiçbir yereYavrum kusura bakma pek anlayamdım ben şimdi parti üyeliğimi şuan iptal ettim e devletten inşallah sorun etmezler
E devletten iptal ettim mesaj olarak attım anında silindi sanırımİnşallah etmezler ama ben dediğim gibi 1 ay önceden iptal etmen lazım diye biliyorum. Zaten e devletten iptal ettin hemen resmiyete düşmüyor devlet işleri o kadar hızlı değil. 1 ay da sana haber çıkacak o yüzden diyorum sözümdeki mantığı anlamadın. Böyle amaçların varsa keşke hiç üye olmasaydın bende Astsubaylık başvuracağım o yüzden üye olmuyorum hiçbir yere
İnşallah hocam. İnşallah başarılı olursunuz hangi branşa başvurdunuz ?E devletten iptal ettim mesaj olarak attım anında silindi sanırım
Ben Komando Astsubay düşünüyorum önceliğim Jandarma. Ama kara da başvuracağım. Umarım jandarma olurHocam ben jandarma uzmana başvurdum ben siz tsk mı düşünüyorsunuz
Kral yaşın kaç askerlik yaptın mı bilmiyorum ama tsk çok zahmetlş ve zor gerçekten herkesin yapabileceği iş değil tsk da rütbeli olmak jandarma daha rahat gibi duruyorBen Komando Astsubay düşünüyorum önceliğim Jandarma. Ama kara da başvuracağım. Umarım jandarma olur![]()
Askerliğimi yaptımKral yaşın kaç askerlik yaptın mı bilmiyorum ama tsk çok zahmetlş ve zor gerçekten herkesin yapabileceği iş değil tsk da rütbeli olmak jandarma daha rahat gibi duruyor
Özelikle tsk da sınır dışı görevler her askere vuruyor ben şahsen yapamazdık o yüzden dedim yoksa bana göre zorluğu o ama tabi yapabilşrim dersen heryer vatan toprağıAskerliğimi yaptımŞırnak Cizrede Hudutçu olarak. Gerçekten zor ama alışıyorsun.