Neler Yeni

Partiler hakkında ki düsünceleriniz!

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan
Arkadaşlar ben 17 yaşında (oy hakkimi 1 ayla kaciriyorum} bi Türk vatandaşıyım ve siyatten neredeyse hiç anlamıyorum aslında pek ilgimde yok iyi ki oy da kullanmıyorum çünkü kime vermem gerektiğini de bilmiyorum kimi taraf AKP yi savunuyor kimi taraf CHP yi sizlerin de görüşleri fikirlerini duymak istiyorum neden AKP neden CHP şey demeyin işte ülkenin hali oraya falan diye düzgünce anlamanızı en azindan anlqyabileceğim ve ya okuduktan sonra bi fikrimin olabileceği bir şekilde anlatmanizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim.

melidoas6

80+ Silver
Mevzular açık mikrofonu aç izle. Adaylar hakkında araştırma vs yap. Hiçbir partinin savunuculuğunu yapma saçma bir şey ideolojine uyduğun partiye oy ver. Oy vereyeceğin için çokta takılma şu parti iyi yada kötü demem doğru olmaz. Analitik düşününce çoğu şey ortada... Kimsenin siyasi fikrini sana dayatmasına yada manipüle etmesine izin verme

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Arkadaşlar ben 17 yaşında (oy hakkimi 1 ayla kaciriyorum} bi Türk vatandaşıyım ve siyatten neredeyse hiç anlamıyorum aslında pek ilgimde yok iyi ki oy da kullanmıyorum çünkü kime vermem gerektiğini de bilmiyorum kimi taraf AKP yi savunuyor kimi taraf CHP yi sizlerin de görüşleri fikirlerini duymak istiyorum neden AKP neden CHP şey demeyin işte ülkenin hali oraya falan diye düzgünce anlamanızı en azindan anlqyabileceğim ve ya okuduktan sonra bi fikrimin olabileceği bir şekilde anlatmanizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim.
akp hizbullahın partisiyle (hüdapar) ittifak oldu [Hüdaparın şartları arasında kürtçenin 2.resmi dil olması türklüğün kaldırılması gibi saçma şartları bulunan bir parti ve domuz bağı cinayetlerini yapan kişi de hizbullah]
chp hdp ile iş birliği yaptı (hdp yi açıklama gereği duymadım]
memleket partisi hem akp'ye hem chp'ye ''düşman'' bir tavır sergiliyor kısaca chp nin oylarını bölüyor
ata ittifakı (oy verebilsem buraya verirdim) Diğer adaylara göre daha genç ve daha donanımlı olduğu çok açıkça ortada olan Oğan var
-Forum üyelerinin çoğu kendi tuttuğu partiyi savunacağı için kendin araştırman daha iyi olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: EXec

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,333
İsim
.
akp hizbullahın partisiyle (hüdapar) ittifak oldu [Hüdaparın şartları arasında kürtçenin 2.resmi dil olması türklüğün kaldırılması gibi saçma şartları bulunan bir parti ve domuz bağı cinayetlerini yapan kişi de hizbullah]
chp hdp ile iş birliği yaptı (hdp yi açıklama gereği duymadım]
memleket partisi hem akp'ye hem chp'ye ''düşman'' bir tavır sergiliyor kısaca chp nin oylarını bölüyor
ata ittifakı (oy verebilsem buraya verirdim) Diğer adaylara göre daha genç ve daha donanımlı olduğu çok açıkça ortada olan Oğan var
-Forum üyelerinin çoğu kendi tuttuğu partiyi savunacağı için kendin araştırman daha iyi olacaktır.
Silindi

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mevzular açık mikrofonu aç izle. Adaylar hakkında araştırma vs yap. Hiçbir partinin savunuculuğunu yapma saçma bir şey ideolojine uyduğun partiye oy ver. Oy vereyeceğin için çokta takılma şu parti iyi yada kötü demem doğru olmaz. Analitik düşününce çoğu şey ortada... Kimsenin siyasi fikrini sana dayatmasına yada manipüle etmesine izin verme
Hmm anladım teşekkür ederim

.RBO.

80+ Silver
sosyal medyada dolasırken çok uç siyasi bir şey görürsen hemen hesaba bak evet yüzlerce kesilmiş kırpılmış tek parti postu saçma bir uslup biz bunlara troll diyoruz bunların belki 100 lerca aktif hesabı 100binlerce botları olur cokça para ile partilere hizmet ederler postlarının altındada diğer troller (M)eliyordur

• Beğen

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Aralarında en iyisi Sinan Oğan fakat şuan kadrosu yeteri kadar donanımlı değil bence ayrıca yeteri kadar destekleyen yok fakat bir sonraki seçimlerde en iyisi o olacak gibi duruyor ben şuan Chp ye oy verirdim yaşım tutsa Hizbullahçıların eline düşmektense

• Beğen

jımalya

80+ Bronze
hepsi cop elde tutulur bir tane yok yeni insanlar lazim kisir dongude surunuyor sadece

• Beğen

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Türk siyaseti birer projedir.
Küreselcilerin ve emperyalistlerin son vurgunu ve "hedef" i 2023 idi.
Bu çemberden çıkmanın tek yolu onların hesaplamadıkları bir şey yapmaktır.
Kurtarıcı bekleyeceksek Atatürkten hiçbir şey öğrenmemişiz demektir !

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Yusuf Karakaya
Bence hiçbiri iyi değil ama şu yönetimden kurtulmak için KK ya vereceğim, zaten fanatik bir kitlesi olmadığı için kötü yönettiği zaman şutlamak oldukça kolay olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,951
Üyeler
168,059
Son üye
altrakaz
Top Bottom