Neler Yeni

Partiler hakkında ki düsünceleriniz!

milenix

80+ Gold
Hiçbiri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence hiçbiri iyi değil ama şu yönetimden kurtulmak için KK ya vereceğim, zaten fanatik bir kitlesi olmadığı için kötü yönettiği zaman şutlamak oldukça kolay olacaktır.
Fanatik kitlesi mi yok? Umarım ciddi değilsindir. CHP'nin minumum 20%'lik kemik kitlesi var, destekçi partileri ekleyince 30%'a çıkar en az.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Yusuf Karakaya
Hiçbiri.

Fanatik kitlesi mi yok? Umarım ciddi değilsindir. CHP'nin minumum 20%'lik kemik kitlesi var, destekçi partileri ekleyince 30%'a çıkar en az.
AKP ye oranla anlamında dedim, ve bu sefer oy verecek çoğu insan da benim gibi mevcut durumdan kurtulmak için veriyor, yani kötü yönetilirse kolayca gönderilebilir

milenix

80+ Gold
AKP ye oranla anlamında dedim, ve bu sefer oy verecek çoğu insan da benim gibi mevcut durumdan kurtulmak için veriyor, yani kötü yönetilirse kolayca gönderilebilir
AKP'nin kemik kitlesi 30% flndır CHP'nin ise 20-25% arası. Zaten Ekmeleddin'in aldığı oya bakarak ne kadar fanatik olduğunu tahmin edebilirsin. Kemal Kılıçdaroğlu gibi birinin 12 yıl, Deniz Baykal'ın 3+9 yıl başında tutmalarından kolay değişemeyeceği bariz belli oluyor. Kısaca sandığın gibi bir durum yok.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
OAN GELİYOR

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
Arkadaşlar ben 17 yaşında (oy hakkimi 1 ayla kaciriyorum} bi Türk vatandaşıyım ve siyatten neredeyse hiç anlamıyorum aslında pek ilgimde yok iyi ki oy da kullanmıyorum çünkü kime vermem gerektiğini de bilmiyorum kimi taraf AKP yi savunuyor kimi taraf CHP yi sizlerin de görüşleri fikirlerini duymak istiyorum neden AKP neden CHP şey demeyin işte ülkenin hali oraya falan diye düzgünce anlamanızı en azindan anlqyabileceğim ve ya okuduktan sonra bi fikrimin olabileceği bir şekilde anlatmanizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim.
bence bizim sana anlatacağımız bir şey değil, marketteki pahalılık kadın cinayetleri ülkede ki mülteciler eğitimin berbat olması ailende ki her hangi bir kadının gece veya gündüz sokakta rahat yürüyememesi dolar ve euronun artışı herhangi bir hastaneye gittiğinde sana verilen randevunun en az bir ay olması vizesiz çoğu ülkeye girememen vs vs ve seçim anketlerine baktığımızda önümüze iki isim çıkıyor gerçekçi olursak hangi tarafa oy verirdin?

allahım inş hapise girmem

Hiçbiri.

galiba seçim anketlerine hiç bakmadınız?

• Beğen
Reaksiyonlar: EXec

milenix

80+ Gold
bence bizim sana anlatacağımız bir şey değil, marketteki pahalılık kadın cinayetleri ülkede ki mülteciler eğitimin berbat olması ailende ki her hangi bir kadının gece veya gündüz sokakta rahat yürüyememesi dolar ve euronun artışı herhangi bir hastaneye gittiğinde sana verilen randevunun en az bir ay olması vizesiz çoğu ülkeye girememen vs vs ve seçim anketlerine baktığımızda önümüze iki isim çıkıyor gerçekçi olursak hangi tarafa oy verirdin?

allahım inş hapise girmem

galiba seçim anketlerine hiç bakmadınız?
Ne alaka?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
"Galiba seçim anketlerine bakmadınız?" demenize dedim.
destekçi partilerle en az %30 demiştiniz bende ona karşılık dedim, destekçi partiler ile en az %40 diyebilirim, hdp 'nin azımsanacak oy potansiyeli yoktur %10 ile +%15 arasında diyebiliriz

milenix

80+ Gold
destekçi partilerle en az %30 demiştiniz bende ona karşılık dedim, destekçi partiler ile en az %40 diyebilirim, hdp 'nin azımsanacak oy potansiyeli yoktur %10 ile +%15 arasında diyebiliriz
Hocam ben kemik kitle yani ne olursa olsun desteklemeyi bırakmayacak partizan anlamında dedim. Yoksa tabii ki şuan ki durumda en az 45%'lik oyu var.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
Hocam ben kemik kitle yani ne olursa olsun desteklemeyi bırakmayacak partizan anlamında dedim. Yoksa tabii ki şuan ki durumda en az 45%'lik oyu var.
ben farklı anladım

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Bence hiçbiri iyi değil ama şu yönetimden kurtulmak için KK ya vereceğim, zaten fanatik bir kitlesi olmadığı için kötü yönettiği zaman şutlamak oldukça kolay olacaktır.
Sonunda aynı düşündüğümüz biri. Welcome to demokrasi kardeşim beğenmezsek göndeririz yeter ki 21 yıllık bi iktidardan kurtulalım. Kaldı ki kötü yönetirlerse göndermek çok kolay olacaktır çünkü cehape denen bi algı var. Konu sahibine diyeceklerim emin ol şu an çok kötü bir durumdayız. Karşı tarafı terörle suçlayıp kendinin de çok masum olmadığı bir iktidar. Eleştiri kabul etmeyen,sarayında milyonları yiyen,ekonomin içinden geçen, oy için türklüğümüzü riske atan, depremdeki yıkımın baş sorumlusu, hüdapar ve yeniden refahla ittifak olan bir akp var. Ve ikiside şeriatçı. Onu da geçtim hüda parı çok anlatmak istemiyorum. Reisimiz dünyayı yönetiyor ama 13 yaşındaki veledlerin dediğine bakıp ifadeye çağırıyor vb.

Evet hdp dekiler akp den çok çok daha fazla koyun rezillik resmen. Seçim anketleri falan izle kanser olursun. Onlardan da baya oy gelir. Ve hdp den destekleniyo diye kızanlarda nasıl bi mantık kuruyor anlamadım. Ona bakarsak zamanında akp ye burnu büyük kel tipsiz biri destek veriyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,168
Üyeler
160,959
Son üye
VicdansızSabuha
Top Bottom