Arkadaşlar ben 17 yaşında (oy hakkimi 1 ayla kaciriyorum} bi Türk vatandaşıyım ve siyatten neredeyse hiç anlamıyorum aslında pek ilgimde yok iyi ki oy da kullanmıyorum çünkü kime vermem gerektiğini de bilmiyorum kimi taraf AKP yi savunuyor kimi taraf CHP yi sizlerin de görüşleri fikirlerini duymak istiyorum neden AKP neden CHP şey demeyin işte ülkenin hali oraya falan diye düzgünce anlamanızı en azindan anlqyabileceğim ve ya okuduktan sonra bi fikrimin olabileceği bir şekilde anlatmanizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim.
valla bende bilmiyorum muharrem diyenler son mevzular açık mikrofonda ondan vazgeçti. şimdide sinan oğana sardı millet aslında bütün adaylardan daha işlevsel ama bilemedim
Sonunda aynı düşündüğümüz biri. Welcome to demokrasi kardeşim beğenmezsek göndeririz yeter ki 21 yıllık bi iktidardan kurtulalım. Kaldı ki kötü yönetirlerse göndermek çok kolay olacaktır çünkü cehape denen bi algı var. Konu sahibine diyeceklerim emin ol şu an çok kötü bir durumdayız. Karşı tarafı terörle suçlayıp kendinin de çok masum olmadığı bir iktidar. Eleştiri kabul etmeyen,sarayında milyonları yiyen,ekonomin içinden geçen, oy için türklüğümüzü riske atan, depremdeki yıkımın baş sorumlusu, hüdapar ve yeniden refahla ittifak olan bir akp var. Ve ikiside şeriatçı. Onu da geçtim hüda parı çok anlatmak istemiyorum. Reisimiz dünyayı yönetiyor ama 13 yaşındaki veledlerin dediğine bakıp ifadeye çağırıyor vb.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet hdp dekiler akp den çok çok daha fazla koyun rezillik resmen. Seçim anketleri falan izle kanser olursun. Onlardan da baya oy gelir. Ve hdp den destekleniyo diye kızanlarda nasıl bi mantık kuruyor anlamadım. Ona bakarsak zamanında akp ye burnu büyük kel tipsiz biri destek veriyordu.
hdp nin oyu olmassa benim kanaatimce hiç bir parti kazanamaz şöyle demek istiyorum hdp nin oy potansiyeli ortada ve bir parti oraya daha yakın olması gerekiyor
valla bende bilmiyorum muharrem diyenler son mevzular açık mikrofonda ondan vazgeçti. şimdide sinan oğana sardı millet aslında bütün adaylardan daha işlevsel ama bilemedim
2018 seçimlerinde muharrem inceyi sonuna kadar desteklemiş birisiyim ama bu olanlardan sonra ses kayıtları konusma tarzı vs yani muharreme baktıgımda reisi görüyorum
hdp nin oyu olmassa benim kanaatimce hiç bir parti kazanamaz şöyle demek istiyorum hdp nin oy potansiyeli ortada ve bir parti oraya daha yakın olması gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
2018 seçimlerinde muharrem inceyi sonuna kadar desteklemiş birisiyim ama bu olanlardan sonra ses kayıtları konusma tarzı vs yani muharreme baktıgımda reisi görüyorum