aLLi15 80+ Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 23 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Ali Köken 22 Haziran 2023 #1 erasmus icin yurt disina 6 ay once gecici pasaport almistim simdi ise telefon kaydimi yaptircam ama pasaportum suan mevcut degil pasaport numarami nerden ogrenebilirim
erasmus icin yurt disina 6 ay once gecici pasaport almistim simdi ise telefon kaydimi yaptircam ama pasaportum suan mevcut degil pasaport numarami nerden ogrenebilirim
imribiy 80+ Bronze Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 1,490 Dahası Reaksiyon skoru 692 Konum Toronto İsim Emre İlgilendiği Kategoriler Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports Steam imribiy Twitter imribiy Discord dsc.gg/xos, imribiy#0001 22 Haziran 2023 #2 Pasaportun üstünde yazıyor
F Fodbrok 80+ Katılım 11 Ekim 2022 Mesajlar 142 23 Haziran 2023 #3 T.C. Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdanı, Pasaport ve Sürücü Belgesi Sorgulama Bu hizmeti kullanarak, tarafınıza ait kimlik kartı, sürücü belgesi ve pasaport bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. www.turkiye.gov.tr
T.C. Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdanı, Pasaport ve Sürücü Belgesi Sorgulama Bu hizmeti kullanarak, tarafınıza ait kimlik kartı, sürücü belgesi ve pasaport bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. www.turkiye.gov.tr