Neler Yeni

Yardım pasif gelir nasıl elde edilir?

bostrin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Berat Hamza Abakay
Steam
bostrin
Discord
beNdax#0874
İlk önerim İlk İmza hesabı açarak yatırım fonu almak.

İkinci önerim benimde gayet güzel paralar kazandığım; kripto paralar. (Annenin veya babanın adına hesap açarak kullanabilirsin)

Yine kullandığım bir yöntem; borsadan hisse almak ve bekletmek. Eğer hisse yükselirse 3 5 bir şey kazanabilirsin.

Gümüş satın almak. Şuan gram gümüş 6.25 civarlarında buradan da ufak paralar kazanabilirsin ilk başta.

Altın almak. Altın yüksek fiyatlı olduğu için biraz zor olabilir ilk başta ulaşması. Ama güzel kârlar bırakabilir.

Benim kullandığım sistemler bunlar hocam. Özellikle kripto paralarda hatrı sayılır miktarda para kazandım kısa vadede.

Yatırım tavsiyesi içermemektedir.*

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,897
İsim
Mehmet
Parana bağlı bir durum. Ancak paranı yatırdığına değecek pasif geliri oluşturmak da birikim, tecrübe ve sabır gerektirir. Bankada faize yatırmak en basit opsiyon ama getiri değil zarardır aslında, irdelemeyelim şimdi. En makul görünen seçenek halka açık şirketlerden hisse almak veya direkt yabancı para almak. Örneğin dolar alırsan tl deki %15 enflasyondan (bu resmi rakam, gerçekte çok büyük olduğunu artık Ahmet Dayı da biliyor) kurtarırsın, muhtemelen de tl düşerken para kazanıyorMUŞ gibi olursun.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bir miktar sermayen varsa Defi borsalarında yüksek faiz oranı ile gelir elde edebilirsin, veya Binance' in stake sistemi. Tabii 18+ bir hesaba ihtiyacın var, anne baba olabilir.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Bir beceri edin ve freelancer çalış(yaşa takılır mısın bilmiyorum)

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
ilgin varsa mc den iyi prim kasıp link tl gibi pek olmaz ama haflık keyfini çıakrırsın yada hiç yoktan iyidir

Ariseks

80+ Gold
bir şeyler sarf etmeden bir şeylere kavuşamazsın ben yaz gelmesini bekliyorum ne iş bulursam çalışacağım hayallerim var.
Zaten amacım bir şeyler sarf etmeden kazanmak değil
Yazın çalışıp elimdeki en az 6-7k ile bana kar olarak veya + olarak geçicek bir şeyler yapmak istiyorum
Risklidir! Baştan uyarayım.
Risk almazsak kar edemeyiz diye düşünüyorum

JassasJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Ela Bosak
Ucuza oyun hesabı/skinleri al biraz daha kar ile sat.
Borsayı öğren falan

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Zaten amacım bir şeyler sarf etmeden kazanmak değil
Yazın çalışıp elimdeki en az 6-7k ile bana kar olarak veya + olarak geçicek bir şeyler yapmak istiyorum

Risk almazsak
Iyi miktar, kripto para işlerini iyice öğren. Öğrenirken para atma, illada atacaksan 10 da 1 i ile gir. Çok riskli bu işler. Bu dediğimi unutma. Çok riskli.

Top Bottom