Passolig beni dolandırdı

Xumartwai

80+
Reaksiyon skoru
11
Selamün aleyküm. 14 Mayıs'ta, Ziraat Türkiye Kupası finalinden önce final maçını izlemek için passolig kart aldım 300 liraya. Adres bilgisi de verdim. Günler, haftalar geçti ama gelmedi. Bu da ilk alışım passolig kartı. Bana kart olmasa bile telefondan halledildiğini söyleyince kartın olmamasını çok umursamadım. Final maçının bilet fiyatı 1000 olduğunu görünce alamadım. Şimdi de passolig kartım yokmuş gibi gösteriyor. Herhangi bir iletişim de kuramadım. Telefondaki robot sesi yardımcı olmuyor. Yaz boyunca defalarca e-posta attım, tek bir cevap vermediler. Ne yapmam lazım? Bilen var mı?

Selamün aleyküm. 14 Mayıs'ta, Ziraat Türkiye Kupası finalinden önce final maçını izlemek için passolig kart aldım 300 liraya. Adres bilgisi de verdim. Günler, haftalar geçti ama gelmedi. Bu da ilk alışım passolig kartı. Bana kart olmasa bile telefondan halledildiğini söyleyince kartın olmamasını çok umursamadım. Final maçının bilet fiyatı 1000 olduğunu görünce alamadım. Şimdi de passolig kartım yokmuş gibi gösteriyor. Herhangi bir iletişim de kuramadım. Telefondaki robot sesi yardımcı olmuyor. Yaz boyunca defalarca e-posta attım, tek bir cevap vermediler. Ne yapmam lazım? Bilen var mı?
Hocam zaten kart alımı için başvuru yaptığınız an sanal olarak kart oluşur yani şuanda kartınız var sadece fiziksel olarak yok örneğin maça girmek isterseniz uygulamadaki maça gir seçeneğine tıklayarak girebilirsiniz yani şuanda kartınız var endişelenecek bir şey yok.

Yok ama. Kart bağla dediğimde de yazıyorum tc neyse, böyle kart yok diyor

Ekler

• Screenshot_2024-08-02-10-51-04-270_com.aktifbank.passo.jpg
    Screenshot_2024-08-02-10-51-04-270_com.aktifbank.passo.jpg
    374.6 KB · Hit: 56

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,688
Üyeler
188,797
Son üye
anilT1
Geri