Neler Yeni

Passolig'in kaldırılması

tinybob87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Yamak
Merhaba ben passolig alicaktim fakat passoligin artik kaldirildigini gordum ve artik nereden bilet alinacagi da hicbir yerde yazmiyordu bundan sonra maclara nasil girilecek veya passoligle de hala giriliyor mu yani sadece ekstra seçeneklerde mi eklendi passoligle hala giriliyor mu ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,167
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba ben passolig alicaktim fakat passoligin artik kaldirildigini gordum ve artik nereden bilet alinacagi da hicbir yerde yazmiyordu bundan sonra maclara nasil girilecek veya passoligle de hala giriliyor mu yani sadece ekstra seçeneklerde mi eklendi passoligle hala giriliyor mu ?
Daha belli değil galiba. Biletix gibi bir kuruluşla da anlaşılabilir veya yeni site olur ama artık kartlı abonelik olmayacak.

tinybob87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Yamak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha belli değil galiba. Biletix gibi bir kuruluşla da anlaşılabilir veya yeni site olur ama artık kartlı abonelik olmayacak.
peki mesela pazar gunu oynanan maca insanlar nasil girdi ? ve passoligle hala giriliyor mu yoksa tamamen mi kaldirildi

Eren58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Eren Demirci
Daha kaldırılmadı gelecek sezondan itibaren kulüpler kendi karar verecek bu sezon bitene kadar passo devam

i815900k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kenan EVREN
Herhalde takımlar kendi istediğiyle anlaşacak mesela fb bjk biletix ag ts passolig gibi

Top Bottom