Neler Yeni

🔥İndirim Patiswiss Karamelize Bisküvi Kremaları Smooth Ve Crunchy Set 750 G 65TL

GirayHan

80+ Platinum
KONU GÜNCEL KUPON AKTİF

indirim40
kodunu kullanın

kargo bedava

1694007010499.png

Son düzenleme:

123kral14

80+ Silver
naysta 10 lira eksik moruk ya akaşama kadar dayanır herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Bora Yilmaz
indirim40 kodunu kullanın

kargo bedava

Alıntıyı görüntüle
bunun yerine fıstık ezmesi tüketin bence, en azından protein yemiş olursunuz hiç yoktan

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
spor yapanlar için dıyorum çok şekerli bence ve tadı kötü ya bana göre değil ama fıyat baya ıyı

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,451
İsim
Çağatay
Bu markanın ürünlerini almanızı tavsiye etmem. Yüksek oranda şeker kullanan bir marka. Övündükleri şey palm yağı yok vs diyorlar bol bol şeker basıyorlar.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Çağdaş Alkan
indirim40 kodunu kullanın

kargo bedava

Alıntıyı görüntüle
Çok iyi fiyat teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu markanın ürünlerini almanızı tavsiye etmem. Yüksek oranda şeker kullanan bir marka. Övündükleri şey palm yağı yok vs diyorlar bol bol şeker basıyorlar.
Orası öyle hocam piyasa da Tadıbu'nun üstüne tanımam içeriği en iyi olan o

GirayHan

80+ Platinum

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,451
İsim
Çağatay
Çok iyi fiyat teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orası öyle hocam piyasa da Tadıbu'nun üstüne tanımam içeriği en iyi olan o
Tadıbu piyasadaki en iyi firma bana göre. Diğerlerinin hepsi içeriklerini gizliyorlar özellikle Ülker markası. Bu markada yakından bildiğim iyi tanıdığım bir firma ve palm trans yağ yok diyip geri kalan şeyleri saklıyor. Aramo verici yok yazar reklamında ama içinde var ve içerik kısmına da yazıyorlar. Dürüst olsa firmalar bastık şekeri, yağı, aramo vericiyi tüm içeriği de bu deseler keşke ama nerde

GirayHan

80+ Platinum
Tadıbu piyasadaki en iyi firma bana göre. Diğerlerinin hepsi içeriklerini gizliyorlar özellikle Ülker markası. Bu markada yakından bildiğim iyi tanıdığım bir firma ve palm trans yağ yok diyip geri kalan şeyleri saklıyor. Aramo verici yok yazar reklamında ama içinde var ve içerik kısmına da yazıyorlar. Dürüst olsa firmalar bastık şekeri, yağı, aramo vericiyi tüm içeriği de bu deseler keşke ama nerde
firma saklamamış hocam resmi sitesinde yer alıyor. ayrıca saklama gibi bişeyin söz konusu olacağını sanmıyorum denetleniyor bu firmalar çünkü.
1694010651682.png

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,451
İsim
Çağatay
firma saklamamış hocam resmi sitesinde yer alıyor. ayrıca saklama gibi bişeyin söz konusu olacağını sanmıyorum denetleniyor bu firmalar çünkü.
Alıntıyı görüntüle
Reklamlarında sakladığını söylüyorum. Şu an iş bilgisayarım yanımda yok olsaydı oradan size reklamlarını atardım. Yazdığım yazıyı iyi okursanız zaten içerik kısmında yazıyor diyorum.

Top Bottom