1 tane ssd sorunlu olunca hepsi sorunlu olmuyor. su 630 f/p bir ssd modeli. hem abdullah abide topladığı sistemlerinde onu öneriyor.Alıntıyı görüntüle
su 630 fanlarına gelsin
1 tane ssd sorunlu olunca hepsi sorunlu olmuyor. su 630 f/p bir ssd modeli. hem abdullah abide topladığı sistemlerinde onu öneriyor.Alıntıyı görüntüle
su 630 fanlarına gelsin
Patriot sorunlu kardeşim CrystalDiskMark testinde 300/200 çıkıyor Sata 3 olmasına rağmen. Patriot boş bir ssd.
SU630
Su 630'da yüzlerce sorun yaşayan insan varken nasıl olurda önerirsiniz?SU630.
hocam gidin reddit donanım haber technopat gibi diğer forumlarda biraz bakın su 630 100mb zor yazma veriyor bazı arkadaşlarda ısınma sorununu saymıyorum bileSen yaşadın diye bu SSD'yi sorunlu yapmaz. Su630 candır. Patriot da Crystal de 300 veriyor.
Yanlış bilgiSu 630'da yüzlerce sorun yaşayan insan varken nasıl olurda önerirsiniz?
Juan.s sen sorun yaşadın diye kronik sorunlu olmaz yüzlerce kişi sorun yaşarsa olur.
SU630 KRONİK SORUNLUDUR.
Birkaç kişi yaşadı diye sorunlu olmuyor.Su 630'da yüzlerce sorun yaşayan insan varken nasıl olurda önerirsiniz?
Juan.s sen sorun yaşadın diye kronik sorunlu olmaz yüzlerce kişi sorun yaşarsa olur.
SU630 KRONİK SORUNLUDUR.
sorunlu değil. sorunlu olsa abdullah abi onermezdi. abdullah abi çoğu önerdiği sistem de su630 kullanıyor.Su 630'da yüzlerce sorun yaşayan insan varken nasıl olurda önerirsiniz?
SU630 KRONİK SORUNLUDUR.
1 tane sisteminde önerdi oda ta kaç yıl önce birkere dahada önermedi acıyorum sizlere1 tane ssd sorunlu olunca hepsi sorunlu olmuyor. su 630 f/p bir ssd modeli. hem abdullah abide topladığı sistemlerinde onu öneriyor.
Garantide yenisini veriyorlar. Hem her üründe sorun yaşayan var. Patirot SSD'de de sorun yaşayan var ama kronik sorunu yok1 tane sisteminde önerdi oda ta kaç yıl önce birkere dahada önermedi acıyorum sizlere
ADATA SU630 Yazma Sorunu Write Problem | DonanımHaber Forum
Merhabalar, Öncelikle Foruma yeni üyeyim bir hatam varsa kusura bakmayın. Ben bugün ADATA 'nın SU630 240gb modelini satın aldım. Bilgisayarıma montajıforum.donanimhaber.com
Adata SU630 480GB 5MB yazma sorunu
Keşke bilgisayarıma bu SSD'yi almasaydım. Aldıktan 2 ay sonra öğrendim kronik sorunlu olduğunu. SSD en az 240 yazması gerekirken 5MB yazıyor. Testleri yaptım bir sorun gözükmüyor. Olmazsa tekrar yaparım. İtopya'dan aldım garantiye versem başka bir SSD gönderirler mi? Veya bu işin bir çözümü var...www.technopat.net
Adata SU630 düşük yazma hızı
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 4 ay önce İtopya'dan bir bilgisayar topladım. Topladığım bilgisayarın içinde Adata SU630 240 GB var. Topladığımda bu SSD'nin kronik sorunlu olduğunu bilmiyordum. Neyse... Bilgisayar ilk 4 ay sıkıntısız bir şekilde çalıştı. Fakat son günlerde bilgisayarım pencere...www.technopat.net
Adata SU630 480GB yazma hızı sorunu
353 saatte böyle olması biraz ilginç :D. Dediğim gibi kronik sorunlu bir model kendisi, iade edebiliyorsan et. peki ne zaman ssd ölüyor ortalama olarak birde boştayken 41 derece iyi mi? son olarak bir m.2 ve harddisk almayı düşünüyorum hangi markaları önerirsiniz hocamforum.donanimarsivi.com
Adata - Şikayetvar
Adata şikayet, iletişim, Adata yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Adata için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına bakara...www.sikayetvar.com
Adata SU630 Yeni SSD'nin sağlığı aşırı derecede düştü
Aklım yokken bundan aldım hiçbir oyunda SSD kaynaklı soruna maruz kalmadım. Her ay sağlık testi yapıyorum bir sorun çıkmıyor. Aynenn hocam bende aldım şuan 120 gün olmuş herhangi bir sorun yok. kart sağlığıda çok iyi.www.technopat.net
Kronik sorunlu bir ssd.Bu SSD'de fiyat performansdır;
James Donkey JD240 LE SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz James Donkey JD240 LE SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! James Donkey JD240 LE SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ama James Donkey fp değil mi hem kronik sorunlu değil bu. James Donkey kaliteli bir marka. yenisini veriyorlar.Kronik sorunlu bir ssd.
Ulan içinden geçtiiz forumun biri eşek ssd öneriyor diğerleri oturmuş adata su 630 savunuyor ne toxic kitle ya.
Sorunlu olsa Abdullah abi onermezdi kardeş
Çoğu önerdiği sistemmi 1 kere kullandı oda eski o zamanlarda kronik sorunlu olduğu pek bilinmiyordu.sorunlu değil. sorunlu olsa abdullah abi onermezdi. abdullah abi çoğu önerdiği sistem de su630 kullanıyor.
hocam 5 eylül 2020 de önerdiği sistem yani 5 ay önce önerdiği sistemde su630 kullanmış. abdullah abi su630 ssd kullanıyorsa demek ki sorunlu bir ssd değil.1 tane sisteminde önerdi oda ta kaç yıl önce birkere dahada önermedi acıyorum sizlere
ADATA SU630 Yazma Sorunu Write Problem | DonanımHaber Forum
Merhabalar, Öncelikle Foruma yeni üyeyim bir hatam varsa kusura bakmayın. Ben bugün ADATA 'nın SU630 240gb modelini satın aldım. Bilgisayarıma montajıforum.donanimhaber.com
Adata SU630 480GB 5MB yazma sorunu
Keşke bilgisayarıma bu SSD'yi almasaydım. Aldıktan 2 ay sonra öğrendim kronik sorunlu olduğunu. SSD en az 240 yazması gerekirken 5MB yazıyor. Testleri yaptım bir sorun gözükmüyor. Olmazsa tekrar yaparım. İtopya'dan aldım garantiye versem başka bir SSD gönderirler mi? Veya bu işin bir çözümü var...www.technopat.net
Adata SU630 düşük yazma hızı
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 4 ay önce İtopya'dan bir bilgisayar topladım. Topladığım bilgisayarın içinde Adata SU630 240 GB var. Topladığımda bu SSD'nin kronik sorunlu olduğunu bilmiyordum. Neyse... Bilgisayar ilk 4 ay sıkıntısız bir şekilde çalıştı. Fakat son günlerde bilgisayarım pencere...www.technopat.net
Adata SU630 480GB yazma hızı sorunu
353 saatte böyle olması biraz ilginç :D. Dediğim gibi kronik sorunlu bir model kendisi, iade edebiliyorsan et. peki ne zaman ssd ölüyor ortalama olarak birde boştayken 41 derece iyi mi? son olarak bir m.2 ve harddisk almayı düşünüyorum hangi markaları önerirsiniz hocamforum.donanimarsivi.com
Adata - Şikayetvar
Adata şikayet, iletişim, Adata yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Adata için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına bakara...www.sikayetvar.com
Adata SU630 Yeni SSD'nin sağlığı aşırı derecede düştü
Aklım yokken bundan aldım hiçbir oyunda SSD kaynaklı soruna maruz kalmadım. Her ay sağlık testi yapıyorum bir sorun çıkmıyor. Aynenn hocam bende aldım şuan 120 gün olmuş herhangi bir sorun yok. kart sağlığıda çok iyi.www.technopat.net