O zaman benim sistemde fiyatı görünce bayıla bayıla önereceksiniz demektirAbdullah abi fiyatından dolayı önerdiğimiz bir ssd fiyatı f/p sistem alan yada 5-6k bütçeye alan arkadaşlara önerdiğimiz bir ssd
Aklımdan geçmedi değilO zaman benim sistemde fiyatı görünce bayıla bayıla önereceksiniz demektir
1 kişinin sorun yaşaması yeter anında ülke çapında kronik sorunlu olur raad ol.Kronik sorunlu olarak lanse edilmeyen 3. ssd
Forumda kullanan yok daha doğru dürüst, biraz zaman sonra bilinçsiz kullanıcı olarak biterler hemen başımıza.Hayretler içerisindeyim niye kimse kronik sorunlu dememiş vay be bugünleri de mi görecektik
2. sayfada detaylıca yazdım, ilk part dediğin de neredeyse 5-6 yıl önce olan modelleri.Güzel bir SSD. İlk partında Phison S11 kontrolcü vardı. Arıza verme oranı diğerlerine kıyasla biraz yüksek ama yeni partlarında değişti sanırım.
İlk partında yine 2D NAND yongaları vardı. Onu da 3D NAND yongaları ile değiştirdiler.
120GB modelinde yazma hızı 250 civarlarındaydı. @keremcnsz24 incelemesini yapmıştı.
Patriot Burst 480GB SSD Review - Storage On A Budget
The Patriot Burst Is a Budget SSD That Kicks Butt at the Sub $90 Price Pointwccftech.com
Fiyatına göre çok çok iyiBen kullandım fiyatına göre sonuçlar beklediğimden iyi çıktı ama sizin görüşlerinizi de her zaman önemsiyorum biliyorsunuz durumun akışına göre ay sonu kemik tayfaya özel bomba sistemi patlatıcam. Fiyatına göre değerlendirin.
En ucuz TR fiyatı 440TL
Piyasada hala eski partlar var. Yenilenmiş versiyonu 2018'in sonlarına doğru çıkmıştı.2. sayfada detaylıca yazdım, ilk part dediğin de neredeyse 5-6 yıl önce olan modelleri.
Firmalar genel isimlendirmeyi bozmamak adına dediğin gibi yenileyip çıkarıyorlar.