En iyisini yapmışsın, anakart için bütçe ?
10K lık anakart 7500F için fantezi olur onun yerine FP anakart alıp iyi bi soğutucu almak daha mantıklı
MSI PRO B650M-P AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI PRO B650M-P AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
güzel fiyat bunu da çekiyorum o halde teşekkürler, bana gigabyte ds3h demişlerdi ama bu da işimi görür herhalde
7500f işlemci, 980 evo 2 TB
Birde bu ramlerden sipariş verdim uyumlu olması için bir anakart önerir misiniz? ?
nerde görebilirmiyimGigabyte anakartlarda çok sorun yaşayanlar var, Msi yada asus tercih etmenizi tafsiye ederim
ds3h çok daha iyi bi anakartgüzel fiyat bunu da çekiyorum o halde teşekkürler, bana gigabyte ds3h demişlerdi ama bu da işimi görür herhalde
çok fazla kişiye ds3h ve 7000 mhz patriot ram aldırdım bi tane sıkıntı yaşayan görmedim asus b650 giriş seviye anakartlarda 100 derece vram ile çalışıyor nasıl öneriyorsunuz anlamıyorumGigabyte anakartlarda çok sorun yaşayanlar var, Msi yada asus tercih etmenizi tafsiye ederim
b650 ds3h
Mesaj otomatik birleştirildi:
nerde görebilirmiyim
ds3h çok daha iyi bi anakart
çok fazla kişiye ds3h ve 7000 mhz patriot ram aldırdım bi tane sıkıntı yaşayan görmedim asus b650 giriş seviye anakartlarda 100 derece vram ile çalışıyor nasıl öneriyorsunuz anlamıyorum
ds3h 2 tane ssd soğutucusu var daha performanslı çalışıyor kesinlikle ds3h almalısınds3h mı alıyorum o halde vatanda indirimi bitmiş üzüldüm, telefonla siparişi vereyim dedim ürün bitmiş dediler
ds3h 2 tane ssd soğutucusu var daha performanslı çalışıyor kesinlikle ds3h almalısın
uçmuş ya ben 3800 e aldım indirimde mesala bilemiyorum girebilir de girmeyebilir de net bir şey söyleyememtamamdır hocam onu alıcam. indirime girer mi bir daha alayım mı yoksa.. teknosada 5100 olarak görünüyor
uçmuş ya ben 3800 e aldım indirimde mesala bilemiyorum girebilir de girmeyebilir de net bir şey söyleyemem
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLFNZZTWwifi lı model önerebilir misiniz? ?