Kululu şekilde geldi. Ama etiket filan yoktu.Gelen paket nasıldı ?
Ramin bir tanesini tek olarak taktım çalıştı ve bunu her slotta denedim sorun yok. Ama diğer rami ne yaptıysam çalıştıramadım çift taktım yok tek taktım yok. Bios pilini çıkardım taktım gene yok. Yani teki arızalıÇalışmadığını nasıl test ettiniz?
Direk default 2133ta çalışmıyor yani. Bende xmp ile mi alakali acaba dicektim.Kululu şekilde geldi. Ama etiket filan yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ramin bir tanesini tek olarak taktım çalıştı ve bunu her slotta denedim sorun yok. Ama diğer rami ne yaptıysam çalıştıramadım çift taktım yok tek taktım yok. Bios pilini çıkardım taktım gene yok. Yani teki arızalı
Yok ramden hiç görüntü gelmiyor. Ama diğer ramden biosu açtım default 2133 mhz xmpden 4000 mhz açılıyor.Direk default 2133ta çalışmıyor yani. Bende xmp ile mi alakali acaba dicektim.
Fiyat çok ucuz ama garantiye yollarsanız bile ellerinde stok yok deyip para iadesi yapabilirler. Şanssızlık olmuş ramler en zor bozulan parçalarYok ramden hiç görüntü gelmiyor. Ama diğer ramden biosu açtım default 2133 mhz xmpden 4000 mhz açılıyor.
Benimkiler de gelmiş akşam deneyip yazarım sonucuYok ramden hiç görüntü gelmiyor. Ama diğer ramden biosu açtım default 2133 mhz xmpden 4000 mhz açılıyor.
4 adet almıştım,2 adet arızalı çıktı gerçekten,iade ettim.Son durum nedir test ettiniz mi? @ccc1233
hocam olurda satamazsan iade düşünürsen direkt alabilirim4 adet almıştım,2 adet arızalı çıktı gerçekten,iade ettim.
Diğer iki adet sorunsuz,bütün testlerini yaptım herhangi bir sorun yok.
Al sat için almıştım almak isteyen varsa 1250 TL den verebilirim.
Şanssızlık olmuş. Benimkinde sorun yok 3800 cl14 kullanıyorum4 adet almıştım,2 adet arızalı çıktı gerçekten,iade ettim.
Diğer iki adet sorunsuz,bütün testlerini yaptım herhangi bir sorun yok.
Al sat için almıştım almak isteyen varsa 1250 TL den verebilirim.