Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz CL16 🔥 540TL 🔥

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Dostum senin bilgisayar hakkında 1 gram bilgin yok lütfen fp falan deme ddr4 le 5 ne mi farkedermos puahhahahaha.
Kardeşim galiba sen beni tam idrak edemedin, ben ddr4 ve 5 arasında fark yok demiyorum, malzeme olarak bir değişkenlik yok diyorum, arkadaş üstte bu ramler bozuk çıkıyora karşı diyalog oluşturdum. Benim aldığım zaman ramler 3800 liraydı ayrıca, okuma anlamanı da geliştirirsen senin faydana olur

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Tuğra
Kardeşim galiba sen beni tam idrak edemedin, ben ddr4 ve 5 arasında fark yok demiyorum, malzeme olarak bir değişkenlik yok diyorum, arkadaş üstte bu ramler bozuk çıkıyora karşı diyalog oluşturdum. Benim aldığım zaman ramler 3800 liraydı ayrıca, okuma anlamanı da geliştirirsen senin faydana olur
Gayet normal anlamışım sen orada ddr4 ve 5 in arasında fark olmadığını diyorsun bu açtığım konu ddr5 ram ile alakalı değil sanki o paylaştığım ram yerine bir öneri yapiyormussun gibi lanse oluyor.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Gayet normal anlamışım sen orada ddr4 ve 5 in arasında fark olmadığını diyorsun bu açtığım konu ddr5 ram ile alakalı değil sanki o paylaştığım ram yerine bir öneri yapiyormussun gibi lanse oluyor.
Ben ilk mesajı atarken muhatabım sen değil Ömer arkadaşdı o da “Patriot tankerin 10’dan 2-3 bozuk çıkıyor” a karşı bende dedim ki yok bende patriot kullanıyorum bir aydır sıkıntı çıkmadı dedim, sonra bir arkadaş dedi ki onlar ddr4 konuşuyor, ben tekrar dedim ki Ömer arkadaş patriot tankerin kalitesiyle alakalı konuştu bunla alakalı ddr4 ve ddr5 farketmez ki dedim. Yani sana tam tavsiyesinde bulunmadım arkadaşım, umarım anlatsbilmişimdir.

Top Bottom