Spermman 80+ Bronze Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 867 2 Temmuz 2022 #1 Kartıma internetten alışveriş yapmak için para yükledim fakat şuan bu hata yüzünden kart bilgilerime erişemiyorum. Bu sorunu nasıl çözücem
Kartıma internetten alışveriş yapmak için para yükledim fakat şuan bu hata yüzünden kart bilgilerime erişemiyorum. Bu sorunu nasıl çözücem
G GamerTR 80+ Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 249 2 Temmuz 2022 #2 Spermman yazmış: Kartıma internetten alışveriş yapmak için para yükledim fakat şuan bu hata yüzünden kart bilgilerime erişemiyorum. Bu sorunu nasıl çözücem Devamı için tıklayın... İnternetini kapatıp tekrar açmanı flan istiyormu
Spermman yazmış: Kartıma internetten alışveriş yapmak için para yükledim fakat şuan bu hata yüzünden kart bilgilerime erişemiyorum. Bu sorunu nasıl çözücem Devamı için tıklayın... İnternetini kapatıp tekrar açmanı flan istiyormu
Spermman 80+ Bronze Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 867 2 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hayır ama genede denedim sorun devam ediyor
DonanımFikir Moderatör Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 23,895 En İyi Cevap 10 Dahası Reaksiyon skoru 36,807 İsim Selimhan İlgilendiği Kategoriler SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı Steam #Samsunlu 2 Temmuz 2022 #4 Bendede oluyor. Müşteri temsilcisi ile konuşmanı öneririm malesef.