iade olmamış ve hesapta parada yok ne yapabilirim.hesabına geri iade olmuş olabilir
müşteri hizmetleri ile görüşebilirsin ben aynı olayı nays ta yaşadım iade edilmiş hesabaiade olmamış ve hesapta parada yok ne yapabilirim.
Ben de bi ara kartı göremiyordum 1-2hafta sonra düzeldi. Müşteri hizmetleri berbat.Paycell karta para gönderdim ama gözükmüyor para ve steam de ödeme kısmına da ekliyemiyorum yardım ne yapabilirim
aradım 1 saat içinde gelir dediler. 1000 tl steam harcamasında 200 iade olacak diye aldım 12 den önce gelse bariBen de bi ara kartı göremiyordum 1-2hafta sonra düzeldi. Müşteri hizmetleri berbat.
hallettim oyunları aldım peki 200 tl iade ne zaman geliyorBen de bi ara kartı göremiyordum 1-2hafta sonra düzeldi. Müşteri hizmetleri berbat.
Bilmiyorum. Ben zamanında Disney cashback var diye kullandım hiçbirşey gelmedi klasik paragöz Turkcellaradım 1 saat içinde gelir dediler. 1000 TL steam harcamasında 200 iade olacak diye aldım 12 den önce gelse bari
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hallettim oyunları aldım peki 200 TL iade ne zaman geliyor
para geldi 200 tl + ilk harcama 30 bunu nays atıp kalan oyunları ordan alırımBilmiyorum. Ben zamanında Disney cashback var diye kullandım hiçbirşey gelmedi klasik paragöz Turkcell