Neler Yeni

Yardım Payday 2 FPS düşüşü olmuyor ama sık sık drop giriyor

Naves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Akın
Merhaba.

Lol, Valorant, CSGO tarzı oyunlar oynuyorum ve bu oyunlarda hiçbir FPS sıkıntısı çekmeden oynayabiliyorum.

Fakat iş Payday 2'ye gelince droplar beni bitiriyor, çözümü ne olabilir?

PC özelliklerim:

Win 10 (home)
anakart: ASUS PRIME A320M-F
işlemci: AMD Ryzen 3 3200G (3.6ghz)
8 gb ram
ekran kartı yok(APU)
240 gb SSD

annysm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
furkan krk
Ayarları yükseltip alçalt dene olmassa anakart darbogazı olabilir bu konuda bir bilgim yok ssdin dolu olabilir ramininin mhzsi düşük olabilir işlemcin çok isiniyor olsbilir bunları cevaplarsan sorununu analrız

Naves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar en düşükte bile drop giriyor, anakart darbogazı ve SSD hakkında bir bilgim yok, ram mhzsi de dahil. BIOS ayarlarına hakim değilim. işlemcinin çok ısındığını düşünmüyorum, diğer oyunlarda sıkıntı çekmiyorken payday 2 de (en düşükte) böyle bir sorunu normal karşılamıyorum

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
gayet normal apularda 8gb ram kullaıyorsun ama 2 gb ını gpu ya alıyor ve sana 6 gb ram kalıyor sadece paydayda 8gb ram kullandığı
için drop olması normal ram alarak çözebilirsin durumu

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
mehmet alp kütük
Ayarlar en düşükte bile drop giriyor, anakart darbogazı ve SSD hakkında bir bilgim yok, ram mhzsi de dahil. BIOS ayarlarına hakim değilim. işlemcinin çok ısındığını düşünmüyorum, diğer oyunlarda sıkıntı çekmiyorken payday 2 de (en düşükte) böyle bir sorunu normal karşılamıyorum
derhal ekran kartı satın alın ve raminizi 16 ya yükseltin(ram yükseltme isteğe bağlı tabi 8 de yeter payday için).ekran kartı oalrak rx 570 4 gb modeli r3 3200g gibi bir işlemcide darboğazda yapmıyacaktır.

Top Bottom