Pazarama sitesi güvenilirmidir

İş bankasının satış platformu, daha önce birkaç kez sipariş verdim sıkıntı yaşamadım. Ki satıcı resmi Boyner satıcısı, sıkıntı olmaz.

Platformda sıkıntı yok ama satıcılar sıkıntılı olabiliyor.Satıcı boyner olduğu için sıkıntı olmaz

alabilirsiniz hocam güvenlidir

boyner satıcı , sitede güvenilir alınır

https://www.pazarama.com/fabrika-beyaz-erkek-plaj-terligi-sancho-p-8684024162399?magaza=boyner
Şu terlik Hepsiburadada falan 800 TL civarı satıcı Boyner diyor ama hiç alışveriş yapmadığımdan bilemedim bi sorayım dedim alınır mı? burdan bu
Satıcı güvenilir ama site altyapısı kötü, nasıl becerdilerse bu site üzerinden alışveriş yaptığım kartımı çalmışlardı. Şuan bedava ürün satsalar yine de başka siteye bakarım.

hocam ilk kez sipariş verecekseniz 100 veya 150 tl daha uyguna alabilirsiniz
bazen ilk siparişe 150 tllik özel kupon veriyor ya da plus alırsanız ilk ay 1 tl 100 tllik kod veriyor

Satıcı güvenilir ama site altyapısı kötü, nasıl becerdilerse bu site üzerinden alışveriş yaptığım kartımı çalmışlardı. Şuan bedava ürün satsalar yine de başka siteye bakarım.
valla hocam bende tahmin ediyorumki ürünler ucuz olduğu için deolu ürün gönderip duruyolar iki tane terlik iade ettim tekrar aldım ikiside üstünde lekeler yırtıklar vardı 0 özen yani 80tl kargo parası girdi bi de gider ayak yani

site güvenilir. satıcılar arasında fark olabilir

Geri