Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,868
Hiç banka puanı birikmiyor ki ajfmkekfw kartı ilk açınca bir iki ay kampanyadan birikti şimdi cıkPluslıysanız 150TL ekleyip Max 150TL alabiliyorsunuz. Tabii bu puan harcanabilir oluyor sadece. Puandan bile kazanmak çok iyi olsa gerek.
Kampanya detaylarına bakmalısınız.
![]()
Pazarama hesabına 150TL puan yükledin kartından. Söylenilen gün pazarama hesabına 150 puan daha geliyor. O zaman da ikisini birlikte kullanıp harcama yapılabilir. Ekstra bir de yine puan gelir harcamadan dolayı. Her türlü karlı iş.pazarama puan olarak aktardığımız ve ekstra olarak maksimum 150 kart puanı mı doğru mu anladım. aktardığımız puan + kart puanı şeklinde
Bir sürü banka hesabı varsa illa denk geliyor. İlk aylar evet bende şahsen çok denk geliyordum.Hiç banka puanı birikmiyor ki ajfmkekfw kartı ilk açınca bir iki ay kampanyadan birikti şimdi cık
Hocam kampanyaya dikkatli baksaydınız keşke. 150 veriyor max.Valla iyi oldu. 580 tl puan vardı. 40 lirayada pluslı oldum. 1160 tl olcak heralde ayın 12 sinde
150 max pluslıysanız.4k puanım 8k mı olacak?
150 için de değmez yaHocam kampanyaya dikkatli baksaydınız keşke. 150 veriyor max.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
150 max pluslıysanız.
konu mesajında yazıyor zaten, okumayacak olan başlıkta da yazsa okumazKonu sahibi başlığa Max 150₺ diye eklemeni öneririm
olsun oda iyi. kargo yok zaten allah bereket versin
Aktarılan banka puanı 1 yıl geçerli. Verecekleri ek puanın dediğin gibi süresi var.Banka puanlarını pazarama'nın içine aktardıktan sonra hemen kullanmaya başlayabiliyor muyuz hocam bir kontrol eder misin. Hediye puanı 13 ekimde verecekler 17'sinde geri alacaklarmış ama aktardığımız banka puanları ile birlikte mi 13 ekimde aktif olacak yoksa direkt aktarır aktarmaz kullanabiliriz + 13'ünde de hediyesi mi gelecek onu netleştiremedim.