🔥İndirim 🔥Pazaramaya Banka Puanı Ekleyene %100 e Kadar Ek Puan Hediye🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,868
Pluslıysanız 150TL ekleyip Max 150TL alabiliyorsunuz. Tabii bu puan harcanabilir oluyor sadece. Puandan bile kazanmak çok iyi olsa gerek. :kekw:
Kampanya detaylarına bakmalısınız.

pazarama puan olarak aktardığımız ve ekstra olarak maksimum 150 kart puanı mı doğru mu anladım. aktardığımız puan + kart puanı şeklinde

Pluslıysanız 150TL ekleyip Max 150TL alabiliyorsunuz. Tabii bu puan harcanabilir oluyor sadece. Puandan bile kazanmak çok iyi olsa gerek. :kekw:
Kampanya detaylarına bakmalısınız.
Hiç banka puanı birikmiyor ki ajfmkekfw kartı ilk açınca bir iki ay kampanyadan birikti şimdi cık

pazarama puan olarak aktardığımız ve ekstra olarak maksimum 150 kart puanı mı doğru mu anladım. aktardığımız puan + kart puanı şeklinde
Pazarama hesabına 150TL puan yükledin kartından. Söylenilen gün pazarama hesabına 150 puan daha geliyor. O zaman da ikisini birlikte kullanıp harcama yapılabilir. Ekstra bir de yine puan gelir harcamadan dolayı. Her türlü karlı iş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç banka puanı birikmiyor ki ajfmkekfw kartı ilk açınca bir iki ay kampanyadan birikti şimdi cık
Bir sürü banka hesabı varsa illa denk geliyor. İlk aylar evet bende şahsen çok denk geliyordum.

Valla iyi oldu. 580 tl puan vardı. 40 lirayada pluslı oldum. 1160 tl olcak heralde ayın 12 sinde

olsun oda iyi. kargo yok zaten allah bereket versin

Banka puanlarını pazarama'nın içine aktardıktan sonra hemen kullanmaya başlayabiliyor muyuz hocam bir kontrol eder misin. Hediye puanı 13 ekimde verecekler 17'sinde geri alacaklarmış ama aktardığımız banka puanları ile birlikte mi 13 ekimde aktif olacak yoksa direkt aktarır aktarmaz kullanabiliriz + 13'ünde de hediyesi mi gelecek onu netleştiremedim.

Banka puanlarını pazarama'nın içine aktardıktan sonra hemen kullanmaya başlayabiliyor muyuz hocam bir kontrol eder misin. Hediye puanı 13 ekimde verecekler 17'sinde geri alacaklarmış ama aktardığımız banka puanları ile birlikte mi 13 ekimde aktif olacak yoksa direkt aktarır aktarmaz kullanabiliriz + 13'ünde de hediyesi mi gelecek onu netleştiremedim.
Aktarılan banka puanı 1 yıl geçerli. Verecekleri ek puanın dediğin gibi süresi var.
Puan aktarırken karşına çıkan bildirimden de öğrenebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,404
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri