🔥İndirim 🔥Pazaramaya Banka Puanı Ekleyene %100 e Kadar Ek Puan Hediye🔥

geçen ay yıllık 350tlye plus alıp 500 kupon alacaklar için tatlı oldu da n11 alternatifi daha çok eyvallah kupon diye sepete giriyoruz kupon uygulansa sepet indirimi gidiyor ee bu kadar zibilyon kupon neden var ?

Aktarılan banka puanı 1 yıl geçerli. Verecekleri ek puanın dediğin gibi süresi var.
Puan aktarırken karşına çıkan bildirimden de öğrenebilirsin.

Teşekkürler. Şu anda almak istediğim bir şey vardı ondan sormuştum. 13 ekime indirimi biter falan riske gerek yok. Hemen aktarayım 150'yi de 13 ekimde alınca harcayacak bir şey bulurum.

geçen ay yıllık 350tlye plus alıp 500 kupon alacaklar için tatlı oldu da n11 alternatifi daha çok eyvallah kupon diye sepete giriyoruz kupon uygulansa sepet indirimi gidiyor ee bu kadar zibilyon kupon neden var ?
İndirimi çoksa bir ürünün mantığı olmuyor. Düz fiyata ve ya az indirimi olanda uygulamak mantıklı. Yani şartlar ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. İllaki alınacak kullanılacak ürün var. Ev ihtiyaçları içinde bakılabilir. İlla teknolojik alet olmak zorunda değil. Böyle düşünürsen sorun yok.

Puanlar geldi, puana ek olarak eğer Pazarama Plus kullanıyorsanız, SANSLIPLUS kodu ile 500 TL üzeri için 125 TL kupon kullanarak ve ödeme esnasında gelen puan bakiyesini kullanarak baya indirimli alışveriş yapabilirsiniz.

Kupon kodunu sepette kullanmanız gerek yoksa çalışmaz.
1760359445197.webp

Ben de bunu yazmak için gelmiştim. Puanlar "Kart Puanları" adıyla yüklenmiş. Ödeme sayfasında "puanla ödemek" istiyorum dediğinizde ne kadar puanınız varsa düşüyor. Puanları geri alacakları tarih 17'si idi galibai 1-2 gün içinde alışverişinizi yapın yoksa unutursunuz. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,404
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri