Neler Yeni

Pazartesi (13 Ocak) Okul Yok Mu

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ahmet Yıldırım
Yaşımla dalga geçmen iyi olmadi reis
Yaşının önemi yok, 12 yaşından büyüksen ve bazı şeyleri idrak edemiyorsan zaten yaşınla değerlendirilmenin manası kalmıyor. Ya da annen veya baban öğretmen. Gerçeği kabullenmekte güçlük çekiyorsun.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Ege Y.
Yaşının önemi yok, 12 yaşından büyüksen ve bazı şeyleri idrak edemiyorsan zaten yaşınla değerlendirilmenin manası kalmıyor. Ya da annen veya baban öğretmen. Gerçeği kabullenmekte güçlük çekiyorsun.
Değiller

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Alperen Yılmaz
Kardeşim ben bu konuyu tartışın diye açmadım işi bitmiş konuyu yukarıya taşıyorsunuz

mfm125

80+ Silver
Ya beyler son hafta yoklama alındığı nerede görülmüş biz 9.sinifta son hafta gitmiştik bizi beden hocası küfür ederek kovmustu okuldan ondan beri son hafta gitmiyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbrahim Er
Bizim okulda son hafta bile alınıyordu istersen git.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öğretmenler greve gidecek diye bir duyum aldım doğru mudur doğruysa okula gitmeye gerek var mı
grevde olmaları resmi değildir kısacana görevi başında gözükürler tatil de olmaz.
Kısacana hoca derste bulunmak zorunda gidiyorsa da gene orada bilinir.
kısacana hayır

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Alperen Yılmaz
grevde olmaları resmi değildir kısacana görevi başında gözükürler tatil de olmaz.
Kısacana hoca derste bulunmak zorunda gidiyorsa da gene orada bilinir.
kısacana hayır
Tamamdır usta iyi akşamlar

The Semih

80+ Gold
Ota gübreye grev yapıyorlar artık şımardılar he, ulan asgari ücretli bile bu kadar söylenmedi bu ülkede. Öğretmenlerin yarısı çöp mesleki men edilmeli.

Top Bottom