Neden açıkken söktün hocam?Bilgisayar açıkken ekran kartını sökmüştüm ondan sonra tüm ses cihazlarından ses cızırtılı gelmeye başladı sorun ne olabilir?
çok uzun hikaye şu an çözüme ihtiyacım varNeden açıkken söktün hocam?
Senin o hikaye belki sorunu çözmemize yardımcı olabilir o yüzden boşver demek yerine orayıda bir anlatın.çok uzun hikaye şu an çözüme ihtiyacım var
ekran kartının pervaneleri kırıktı ve yapışık duruyordu o sırada da uygulama iniyordu hem insin hem de işimi yapıyım diye ekran kartını söktüm pervaneleri geri yapıştırıp ekran kartını geri taktım ondan sonra bluetooth kulaklık hariç tüm kablolu ses cihazlardan cızırtılı ve az ses gelmeye başladıSenin o hikaye belki sorunu çözmemize yardımcı olabilir o yüzden boşver demek yerine orayıda bir anlatın.
Sen kendin kaşınmışsın gibi geldi kırık olan bir şey yapışık nasıl oluyor onu anlayamadım mantık hatası varekran kartının pervaneleri kırıktı ve yapışık duruyordu o sırada da uygulama iniyordu hem insin hem de işimi yapıyım diye ekran kartını söktüm pervaneleri geri yapıştırıp ekran kartını geri taktım ondan sonra bluetooth kulaklık hariç tüm kablolu ses cihazlardan cızırtılı ve az ses gelmeye başladı
tutkal tutmadı tekrar yapıştırdım işteSen kendin kaşınmışsın gibi geldi kırık olan bir şey yapışık nasıl oluyor onu anlayamadım mantık hatası var
her bir şey yazdığında ayrı bi detay var tutkal ne alaka olum fdghjlşfgjdtutkal tutmadı tekrar yapıştırdım işte
kardesım neden boyle sacma sapan ıslere bulasırsınkı hayır bılgısayar acık hıc yoktan adam elektırık carpar dıye akıl edertutkal tutmadı tekrar yapıştırdım işte
Neden açıkken söktün hocam?
kanka çalışır halde bi pc den parça sökmüşsün ve bunun içinde ki elektrik parçalara zarar vermiş yani ses kartına zarar vermiş bi süre pc yi kapalı tut bi elektriği boşalsın bak bakalım düzelecek mi düzelmezse geçmiş olsun ses kartı sıkıntıya girmiş demektir ayrı bi aparat alıp o sıkıntıyı öyle çözebilirsin (sakın ses kartına da tutkal dökme)Hocam artık sorunuma çözüm bulacak birisi çıkacak mı yoksa tutkalıma mı dikkat edeceksiniz kafayı yiyeceğim
@Emre Zengin etıket atıyorum suan aktıf degıl musaıt olursa mutlaka bakarHocam artık sorunuma çözüm bulacak birisi çıkacak mı yoksa tutkalıma mı dikkat edeceksiniz kafayı yiyeceğim