Neler Yeni

Pc açıldıktan birkaç saniye sonra ekran donuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre
Dün akşam windows'un rutin ufak güncellemelerinden biri gelmişti bende uyumadan önce güncelleştir ve kapat yaparak cihazımı kapattım şimdi ise açtığımda şifre girdiğim windows ekranında bir sorun olduğunu farkettim hiç birşeye basamıyordum sonra kasadan kapatıp tekrar açtım şifreyi girdim bu sefer fakat açıldıktan birkaç saniye sonra tekrardan ekran kilitlendi ve bunu birkaç kez denediğimde hep aynı sonucu aldım,bir sefer bios ekranında deneyeyim aynı sıkıntı oluşuyor mu diye fakat bios ekranında bu sorunla karşılaşmadım ne yapmam gerekiyor acaba

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
kerim deveci
Dün akşam windows'un rutin ufak güncellemelerinden biri gelmişti bende uyumadan önce güncelleştir ve kapat yaparak cihazımı kapattım şimdi ise açtığımda şifre girdiğim windows ekranında bir sorun olduğunu farkettim hiç birşeye basamıyordum sonra kasadan kapatıp tekrar açtım şifreyi girdim bu sefer fakat açıldıktan birkaç saniye sonra tekrardan ekran kilitlendi ve bunu birkaç kez denediğimde hep aynı sonucu aldım,bir sefer bios ekranında deneyeyim aynı sıkıntı oluşuyor mu diye fakat bios ekranında bu sorunla karşılaşmadım ne yapmam gerekiyor acaba
Windows kurtarma modunda sokmak lazım seni

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl yapabilirim acaba bu konuda biraz cahilim sanırım yardımcı olmanız mümkün müdür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows kurtarma modunda sokmak lazım seni
nasıl yapabilirim acaba bu konuda biraz cahilim sanırım yardımcı olmanız mümkün müdür

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
kerim deveci
Mesaj otomatik birleştirildi:

F11 tuşu olması lazım açılırken basmaya başlayın gelince güvenli modda girmeyi dene öncelikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,011
Üyeler
171,295
Son üye
ekrem145379
Top Bottom