K Kegeju 80+ Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 61 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Kerem-Dilker 18 Mart 2023 #1 Merhaba PC açılınca belli programların açılmasını isityorum. Görev Yöneticisi başlangıçtan denedim ama orada tüm programlar yok. Ne yapabilirim?
Merhaba PC açılınca belli programların açılmasını isityorum. Görev Yöneticisi başlangıçtan denedim ama orada tüm programlar yok. Ne yapabilirim?
Y yazılımcıkarga 80+ Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 147 Dahası Reaksiyon skoru 49 İsim John Karga 18 Mart 2023 #2 Kegeju yazmış: Merhaba PC açılınca belli programların açılmasını isityorum. Görev Yöneticisi başlangıçtan denedim ama orada tüm programlar yok. Ne yapabilirim? Devamı için tıklayın... Görev zamanlayıcı ile yapabilirsin (task scheduler)
Kegeju yazmış: Merhaba PC açılınca belli programların açılmasını isityorum. Görev Yöneticisi başlangıçtan denedim ama orada tüm programlar yok. Ne yapabilirim? Devamı için tıklayın... Görev zamanlayıcı ile yapabilirsin (task scheduler)
N Numb Fox 80+ Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Samet KIR 17 Temmuz 2023 #3 yazılımcıkarga yazmış: Görev zamanlayıcı ile yapabilirsin (task scheduler) Devamı için tıklayın... Merhaba dostum, görev zamanlayıcı ile emptystandbylist yaptım ama 20 dk bir alt tab yapıyor bunu nasıl önleyebilirim. Oyundayken pop up gibi masaüstüne atıyor.
yazılımcıkarga yazmış: Görev zamanlayıcı ile yapabilirsin (task scheduler) Devamı için tıklayın... Merhaba dostum, görev zamanlayıcı ile emptystandbylist yaptım ama 20 dk bir alt tab yapıyor bunu nasıl önleyebilirim. Oyundayken pop up gibi masaüstüne atıyor.