PC AÇILINCA KASIYOR

Reaksiyon skoru
2
Öncelikle herkese selam aldığım bir hatayı sizinle paylaşmak istedim...
Pc açtığımda (masaüstü) pc kasıyor ssd kullanıyorum 1TB diskimin sadece 60gb si dolu geri kalan 900gb boş ama pc açıldıktan sonra bir kasma başlıyor 5 dakikada beklesem 10 dakikada beklesem gitmiyor bu kasma sorunu,herhangi bir uygulamayı açtığımda ts3,chrome vb bu sorun gidiyor sistemimde yeni 6 aylık eskiden yoktu bu sorun yaklaşık 3 haftadır pc'yi her açtığımda bu sorunla karşılaşıyorum
NOT:görev yöneticisinden başlangıç ile olan tüm uygulamalar kapalı,msconfig hizmetler ksımındaki işe yaramaz şeylerde kapalı
------------------------------------------------------SİSTEM GERKESİNLERİM------------------------------------------------
MONİTÖR :Asus VG258QR İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 3600X ANAKART :Asus B450M Dragon Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart RAM:Team T-Force Vulcan TUF 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz Gaming Ram EKRAN KARTI :Asus Tuf 3 Radeon RX 5700 8GB GDDR6 Gaming Ekran Kartı DİSK :James Donkey JD960 960GB SSD Disk KASA :Corsair Carbide Spec Delta RGB Tempered Glass Gaming Kasa POWER SUPPLY :Corsair VS650 650W 80+ Power Supply

Dostum James Donkey SSD'lerin sorunu bu zaten. 5 yıl ürün değişimi yapıyorlar sanırım, aldığın yerle iletişime geç sana yenisini göndersinler.

diskte sorun olabilir ya da ekran kartının termal macunu kurumuştur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,973
Üyeler
191,193
Son üye
Ahmt273
Geri