Neler Yeni

pc açılırken klavye ışığı açılıp kapanıyor normalmi?

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
arkdaşlar normalde böyle değildi sanırım yeni gözüme çarptı küçük kuzenim bilgisayarın açma tuşuna ard arda bastı içim gitti o anda çünkü yeni almıştım narin kullanıyordum. daha sonra açılırken fark ettim pc yi açma tuşuna bastığım anda klavye açılıyordu normalde şimdi bir açılıp bir kapanıyor sizce pc zarar görmüşmüdür yoksa normalmi sizdede oluyormu?

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Önceki açtığın konuda da söyledim sıkıntı yok. Bios pilini çıkart tak düzelebilir.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceki açtığın konuda da söyledim sıkıntı yok. Bios pilini çıkart tak düzelebilir.
HOCAM PC Yİ YENİ ALDIM HİÇBİRŞEYE ELLEMEYE NİYETİM YOK SİZCE BU KLAVYENİN IŞIĞININ KAPANIP AÇILMASI BİR SORUNMU ÖNCEDEN OLMUYORDU ÇÜNKÜ

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
HOCAM PC Yİ YENİ ALDIM HİÇBİRŞEYE ELLEMEYE NİYETİM YOK SİZCE BU KLAVYENİN IŞIĞININ KAPANIP AÇILMASI BİR SORUNMU ÖNCEDEN OLMUYORDU ÇÜNKÜ
Sorun yok.
Anakart modelini yazar mısın

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Asım
arkdaşlar normalde böyle değildi sanırım yeni gözüme çarptı küçük kuzenim bilgisayarın açma tuşuna ard arda bastı içim gitti o anda çünkü yeni almıştım narin kullanıyordum. daha sonra açılırken fark ettim pc yi açma tuşuna bastığım anda klavye açılıyordu normalde şimdi bir açılıp bir kapanıyor sizce pc zarar görmüşmüdür yoksa normalmi sizdede oluyormu?
Aynısı bende de var bu sorunmuymuş ki :)

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
asus tuf b660mk
1699634508980.png

Kasaya bağlı her şeyi çıkartın güç kablosu dahil.
Bu pili çıkartıp 1-2 dakika bekleyip tekrar takın sonrasında sistemi çalıştırın.

Top Bottom