Neler Yeni

Çözüldü✓ PC açılırken rahatsız edici bir görüntü ile karşılaşıyorum nasıl düzeltebilirim

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
gülsen de gülmesen de başlığı açan hâlâ hatalı.
Modaratörler bilmiyor mu koydukları kuralı, sen mi koyuyordun yoksa kuralları daha faxla konuyla alakasız mesajlar yazma da Modaratörler uçurmasın.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
Modaratörler bilmiyor mu koydukları kuralı, sen mi koyuyordun yoksa kuralları daha faxla konuyla alakasız mesajlar yazma da Modaratörler uçurmasın.
Her gün onlarca hatalı başlık kullanımı görüyorum ve hiç bir şey olmuyor. Demek ki farketmiyorlar. Moderatörlere yardım etmeye çalışıyorum sadece. Konu kapansın sidik yarıştırmaya gerek yok.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Her gün onlarca hatalı başlık kullanımı görüyorum ve hiç bir şey olmuyor. Demek ki farketmiyorlar. Moderatörlere yardım etmeye çalışıyorum sadece. Konu kapansın sidik yarıştırmaya gerek yok.
Yardım etmek istiyorsan raporla, konuyu kirletme.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
Fark Etmiyorlar mı yoksa kurallara aykırı değil de o yüzden mi karışmıyorlar? Bence bunu ayırt et.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Arkadaşlar sistem şu şekilde
r5 5600x
corsair 16gb 3600mhz
rx550
msı x470 anakart temeli bu şekilde olan sistemimi her açtığımda 1 saniyelik falan bu şekilde görüntü gelip gidiyor
sebebi nedir yardımcı olabilecek var mı
Bu arada sorunun sebebi kablo kaynaklı olabilir veya ekran kartı girişinde sıkıntı var. Farklı kablo ile denemelisin.

pclock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
İsmail

YENİ KONU AÇARKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER!​

LÜTFEN KONU AÇARKEN KONU BAŞLIĞINIZI ÖZENLE BELİRLEYİN. Sadece acil, yardım yazan başlıklar yasaktır. Başlıklarınız sorunuzu açıklayacak şekilde düzgün bir dille yazılmış olmalıdır! Örneğin "Bu nasıl" yazmak yerine "XX parça nasıldır?" yazın, BU SİSTEM NASIL yerine "xx işlemci, xx ekran kartlı sistem nasıl" yazın...
Kurallara uyulmaması halinde konu kilitlenir, silinir veya onaylanmayabilir ayrıca devamı halinde UZAKLAŞTIRILABİLİRSİNİZ!!
yani sorun açıklayabileceğim bir sorun değildi yine de en düzgün şekilde yazmaya çalıştım

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .

pclock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
İsmail
Bu arada sorunun sebebi kablo kaynaklı olabilir veya ekran kartı girişinde sıkıntı var. Farklı kablo ile denemelisin.
Sanırım ekran kartıyla alakalı başka bir ekran kartıyla denedim sorun ortadan kalktı. Bu sefer de aklımda şu soru belirdi. Ben bu güne kadar bu ekran kartını düzgün bir şekilde kullanıyordum neden şimdi böyle oldu?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Sanırım ekran kartıyla alakalı başka bir ekran kartıyla denedim sorun ortadan kalktı. Bu sefer de aklımda şu soru belirdi. Ben bu güne kadar bu ekran kartını düzgün bir şekilde kullanıyordum neden şimdi böyle oldu?
Her şey olmuş olabilir açıkçası açıklama yapmak zor. Tahminimce hakkı rahmetine buluşacak yakında.

pclock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
İsmail
Her şey olmuş olabilir açıkçası açıklama yapmak zor. Tahminimce hakkı rahmetine buluşacak yakında.
aman aman ne kadar sıfır rtx3060ımı kargodan gelmesini beklesem de rx550 gibi bi kartın da çöp olmasını istemem. :)

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
Arkadaşlar sistem şu şekilde
r5 5600x
corsair 16gb 3600mhz
rx550
msı x470 anakart temeli bu şekilde olan sistemimi her açtığımda 1 saniyelik falan bu şekilde görüntü gelip gidiyor
sebebi nedir yardımcı olabilecek var mı
Bizim arkadaş da aynı bu sorunu yaşıyordu herkes ekran kartından dolayı olduğunu düşünüyordu başka ekran kartı taktık yine yaptı anakart değiştirdik düzeldi fazla dan donanımınız varsa denemenizi öneririm

Top Bottom