Dolar Bey 80+ Silver Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 4,033 Dahası Reaksiyon skoru 3,218 Konum Elmore İsim Mehmet Alp Uzun İlgilendiği Kategoriler Dizüstü Bilgisayar Discord Dolar#9411 14 Ocak 2021 #14 Gaibou yazmış: galiba o display port? Devamı için tıklayın... Hocam sizin bilgisayarınız olduğundan açıp bakamazmısınız ? Display Port'da olabilir.
Gaibou yazmış: galiba o display port? Devamı için tıklayın... Hocam sizin bilgisayarınız olduğundan açıp bakamazmısınız ? Display Port'da olabilir.
Gaibou 80+ Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 131 Dahası Reaksiyon skoru 51 İsim Hamza 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Dolar yazmış: Hocam sizin bilgisayarınız olduğundan açıp bakamazmısınız ? Display Port'da olabilir. Devamı için tıklayın...
Dolar yazmış: Hocam sizin bilgisayarınız olduğundan açıp bakamazmısınız ? Display Port'da olabilir. Devamı için tıklayın...
Dolar Bey 80+ Silver Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 4,033 Dahası Reaksiyon skoru 3,218 Konum Elmore İsim Mehmet Alp Uzun İlgilendiği Kategoriler Dizüstü Bilgisayar Discord Dolar#9411 14 Ocak 2021 #16 Gaibou yazmış: Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Geç yazıyorum ama Sanırım ekran kartının solundaki giriş DVI onunlada deneyin
Gaibou yazmış: Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Geç yazıyorum ama Sanırım ekran kartının solundaki giriş DVI onunlada deneyin
Gaibou 80+ Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 131 Dahası Reaksiyon skoru 51 İsim Hamza 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Dolar yazmış: Geç yazıyorum ama Sanırım ekran kartının solundaki giriş DVI onunlada deneyin Devamı için tıklayın... tamam kablosunu bulduğumda deneyip sonuçları söylerim
Dolar yazmış: Geç yazıyorum ama Sanırım ekran kartının solundaki giriş DVI onunlada deneyin Devamı için tıklayın... tamam kablosunu bulduğumda deneyip sonuçları söylerim