Neler Yeni

Pc açılışta Not defteri açılıyor

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Pc yi açar açmaz :
[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21787
bu hata geliyo kapatıyorum sorun yok ama tekrar pc yi açınca gene geliyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Bir ayar vardı pc başlarken açılacak programlar diye
orayı bulmaya çalış adını hatırlayamadım.
Bulunca not defterini iptal et.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir ayar vardı PC başlarken açılacak programlar diye
orayı bulmaya çalış adını hatırlayamadım.
Bulunca not defterini iptal et.
Orada yok görev yöneticisindeki başlangıçdan bahsediyorsan eğer

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
PC yi açar açmaz :
[.ShellClassInfo]
bu hata geliyo kapatıyorum sorun yok ama tekrar PC yi açınca gene geliyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
1.
1607621235976.png

2.
1607621290559.png

Ve Burdan Not Defterinin Tikini Kaldır Yada Shell Vb İsimli Şeyler Varsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC yi açar açmaz :
[.ShellClassInfo]
bu hata geliyo kapatıyorum sorun yok ama tekrar PC yi açınca gene geliyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Eğer olmazsa başlata klasör seçenekleri yazıp açın ve görünüme gelin gizli sürücü veya klasörleri gösteri işaretleyin
bilinen dosya türleri için uzantıları gizle ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizle tik lerini kaldırın ve tekrar başlata gelip Desktop.ini yazın ve arma yapın en üste programlar (123456789.......vs.) yazan yere tıklayın karşımıza bir çok desktop.ini gelecek teker teker desktop.ini leri açın ve bilgisayar açıldığında karşınıza gelen yazıyla aynı olan desktop.ini leri silin ve bitti

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.Alıntıyı görüntüle
2.Alıntıyı görüntüle

1.Alıntıyı görüntüle
2.Alıntıyı görüntüle

Eğer olmazsa başlata klasör seçenekleri yazıp açın ve görünüme gelin gizli sürücü veya klasörleri gösteri işaretleyin
bilinen dosya türleri için uzantıları gizle ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizle tik lerini kaldırın ve tekrar başlata gelip Desktop.ini yazın ve arma yapın en üste programlar (123456789.......vs.) yazan yere tıklayın karşımıza bir çok desktop.ini gelecek teker teker desktop.ini leri açın ve bilgisayar açıldığında karşınıza gelen yazıyla aynı olan desktop.ini leri silin ve bitti
win 10 da 2 side yok ki yani msconfig den geldiğimde görev yöneticisine atıyor otomatik olarak orada zaten yok desktop.ini dosyası sadece 1 tane var oda aynı değil
1.Alıntıyı görüntüle
2.Alıntıyı görüntüle

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  1. Görev çubuğundan Sistem Yapılandırması’nı arayın.
  2. En iyi sonuç olan Sistem Yapılandırması masaüstü uygulamasını seçin.

Top Bottom