Neler Yeni

PC açılışta sorun çıkıyor

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bad sector taraması yap öyle karar ver İade işlemleri için.

Yapamadın değil mi? Başka pc bulursun tararsın sıkma canını. Amazonun rahat iade aldığı konulara çok denk gelmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon’dan aldım ama alalı 1 yıl oldu ama hiç açmadım 1 yıldır paketin’de duruyordu 3 Ocak 2024 almışım
Nasıl sabırlı adammışsın. İlk defa senin gibi birisini görüyorum. Ürünü alıyor 1 yıl sonra kullanıyor 😁

Son düzenleme:

Ruth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kuzey

Yapamadın değil mi? Başka pc bulursun tararsın sıkma canını. Amazonun rahat iade aldığı konulara çok denk gelmiştim.

Nasıl sabırlı adammışsın. İlk defa senin gibi birisini görüyorum. Ürünü alıyor 1 yıl sonra kullanıyor 😁
Tedavi görüyordum ondan dolayı öyle kaldı Amazon müşteri temsilcisiyle konuştum iade başlatalım dedi

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Göksel
bilgisayarın fişlerini çıkar ve başka prize takarak bi açar mısın
Tedavi görüyordum ondan dolayı öyle kaldı Amazon müşteri temsilcisiyle konuştum iade başlatalım dedi

RRadagast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Keskin
merak ettiğim bir şey var ben 3600 den 5600 geçtim bios güncel değilse ekran gelmez mi çünkü öyle diyip bios güncelledi sorun neden kaynak anlamadım
( parçaları takmak ve için ve bios güncellemek için 1500 TL aldı )
Bugün götürdüğüm’de yüklemiş olduğum oyundan kaynaklı hata olduğunu ve kullanıcı hatası diyip 750 TL daha aldı yarın tekrar götüreceğim ve düzeltmezse ve para isterse geçmiş olsun

Ssd sıfır ve işlemleri yapan kişi bir ekran gösteri sistemsel bir hata olmadığına dahil en üst kısım donanımın aldığı puan gözüküyordu
Yüklediğin oyundan kaynaklı olması mümkün değil, donanımsal bir problem var gibi gözüküyor. Tekrar o bilgisayarcıya gidip para kaptırmamanı öneririm alternatiflere yönel.

Ruth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kuzey

Sorun çözüldü sorun 2.ssd kaynaklı onu çıkarınca düzeldi

Son düzenleme:

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Sorun çözüldü sorun 2.ssd kaynaklı onu çıkarınca düzeldi
Çıkardığın ssd yi bir zaman kullanıcaksan onu tara durumuna bak.
Yeni aldığın disk sıfır sorun çalışıyorsa o zaman hayırlı olsun. :)

Top Bottom