_Zaur_
80+ Silver
Dahası
Garantisi felan yok mu yani?Amazon’dan aldım
Garantisi felan yok mu yani?Amazon’dan aldım
Nasıl sabırlı adammışsın. İlk defa senin gibi birisini görüyorum. Ürünü alıyor 1 yıl sonra kullanıyorAmazon’dan aldım ama alalı 1 yıl oldu ama hiç açmadım 1 yıldır paketin’de duruyordu 3 Ocak 2024 almışım
Tedavi görüyordum ondan dolayı öyle kaldı Amazon müşteri temsilcisiyle konuştum iade başlatalım dediBad sector taraması yap öyle karar ver İade işlemleri için.
Yapamadın değil mi? Başka pc bulursun tararsın sıkma canını. Amazonun rahat iade aldığı konulara çok denk gelmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl sabırlı adammışsın. İlk defa senin gibi birisini görüyorum. Ürünü alıyor 1 yıl sonra kullanıyor
Tedavi görüyordum ondan dolayı öyle kaldı Amazon müşteri temsilcisiyle konuştum iade başlatalım dedi
Yüklediğin oyundan kaynaklı olması mümkün değil, donanımsal bir problem var gibi gözüküyor. Tekrar o bilgisayarcıya gidip para kaptırmamanı öneririm alternatiflere yönel.merak ettiğim bir şey var ben 3600 den 5600 geçtim bios güncel değilse ekran gelmez mi çünkü öyle diyip bios güncelledi sorun neden kaynak anlamadım
( parçaları takmak ve için ve bios güncellemek için 1500 TL aldı )
Bugün götürdüğüm’de yüklemiş olduğum oyundan kaynaklı hata olduğunu ve kullanıcı hatası diyip 750 TL daha aldı yarın tekrar götüreceğim ve düzeltmezse ve para isterse geçmiş olsun
Ssd sıfır ve işlemleri yapan kişi bir ekran gösteri sistemsel bir hata olmadığına dahil en üst kısım donanımın aldığı puan gözüküyordu
Sorun çözüldü sorun 2.ssd kaynaklı onu çıkarınca düzeldiBad sector taraması yap öyle karar ver İade işlemleri için.
Yapamadın değil mi? Başka pc bulursun tararsın sıkma canını. Amazonun rahat iade aldığı konulara çok denk gelmiştim.
Nasıl sabırlı adammışsın. İlk defa senin gibi birisini görüyorum. Ürünü alıyor 1 yıl sonra kullanıyor
Çıkardığın ssd yi bir zaman kullanıcaksan onu tara durumuna bak.Sorun çözüldü sorun 2.ssd kaynaklı onu çıkarınca düzeldi