Neler Yeni

PC açılıyor ama ekran klavye mouse gelmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Arda Doğan
Pc'yi satacağım. Dün furmark testi istedi adam yaptım dün hiçbir sıkıntı yoktu bugün pc açılıyor fanlar vs dönüyor anakart ışığı yeşil yanıyor ama klavye mouse ekran gelmiyor.
Sistem: rx550 2gb 8gb ram i5 3330 H61M-D 400w psu 120gb ssd 500gb hdd

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
PC'yi satacağım. Dün furmark testi istedi adam yaptım dün hiçbir sıkıntı yoktu bugün PC açılıyor fanlar vs dönüyor anakart ışığı yeşil yanıyor ama klavye mouse ekran gelmiyor.
Sistem: rx550 2gb 8gb ram i5 3330 H61M-D 400w psu 120gb ssd 500gb HDD
Kabloları kontrol eder misin?

manhat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
hakan polat
Cmos clear yapabilirsin. veya bios pilini söküp 5-10 dakika bekleyip tekrar tak. RX 550 için neden furmark testi isterler onuda anlamıi değilim. mining çıkması olacak değil ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Arda Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cmos clear yapabilirsin. veya bios pilini söküp 5-10 dakika bekleyip tekrar tak. RX 550 için neden furmark testi isterler onuda anlamıi değilim. mining çıkması olacak değil ya
Harbiden çok saçmaladı adam. Şimdi de 1 gündür cevap yok. Bu kadar testi boşuna yapmış oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabloları kontrol eder misin?
Kablolar takılı söküp taktım rami söküp taktım ekran kartını söküp taktım tek slot ram denedim ama olmuyor pili çıkarıp 10 15dk beklemeyi düşünüyorum şimdi

Harbiden çok saçmaladı adam. Şimdi de 1 gündür cevap yok. Bu kadar testi boşuna yapmış oldum

Kablolar takılı söküp taktım rami söküp taktım ekran kartını söküp taktım tek slot ram denedim ama olmuyor pili çıkarıp 10 15dk beklemeyi düşünüyorum şimdi
Bios pilini söküp uzun süre bekledim sonuç yine gelmedi. Elimde 500w psu var onu denesem mi diye düşünüyorum veya bazı forumlarda bekle yazıyor biraz bekleyip tekrar açmayı deneyeceğim donanımsal bir problem olduğunu düşünmüyorum

manhat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
hakan polat
cmos clear denemen lazım. anakartının marka modeli tam nedir.? nerden yapıldığına bakalım

Top Bottom