- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hata ledi oldgunu zannetmiyorum çünkü hepsinde auled 1-6 kadar yazıyor ve hepsi yanıyortamam işte hata ledi o ne yazıyor o lede
Hata ledi oldgunu zannetmiyorum çünkü hepsinde auled 1-6 kadar yazıyor ve hepsi yanıyortamam işte hata ledi o ne yazıyor o lede
kırmızı renk ışık cpu ile alakalı oluyor genelde kontrol etmeni tavsiye ederim yanıp sönse bişey demeyeceğim ama sürekli yanıyorHata ledi oldgunu zannetmiyorum çünkü hepsinde auled 1-6 kadar yazıyor ve hepsi yanıyor
Ramlerin frekansı ile illgili bilgisayarı ilk topladıgımda aynı sorun bende vardı kasa calısıyor ancak görüntü gelmiyordu biraz zmn sonra kendi kendine düzeldi tabi o sırada bios sıfırladım ramleri cıkarttım yerlerini değiştimPC açılıyor ama hiç bir şekilde görüntü gelmiyor ekran kartını başka bir PC denedim çalışıyor bios pili çıkardım taktım başka bir monitör de denedim fanlar ve klavye ışıkları yanıyor ama görüntü yok
Sorunsuz şekilde kullanıyorum dün kapattım ve tekrar açmak istediğimde böyle oldu tek degistirmedigim parça islemci kaldı onuda akşam denemeyi düşünüyorumSistemi yeni mi topladınız yoksa normalde kullanıyordunuz sorunsuz durduk yere mi böyle oldu
Evet kendi kendine çözüldü bütün parçaları 4-5 kez sök tak yaptım daha sonra PC açık bıraktım daha sonra kendi kendine kapanıp açıldı ve düzeldiReis çözüldü mü sorun
Sadece monitör takma ile bilgisayarımın yanacağını düşünmüyorum bütün parçaları da ışık var sadece monitörde sinyal yok yazıyorEvet kendi kendine çözüldü bütün parçaları 4-5 kez sök tak yaptım daha sonra PC açık bıraktım daha sonra kendi kendine kapanıp açıldı ve düzeldi