Neler Yeni

PC açılmıyor Anakart elektrik gelmiyor

zihin12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ali kıvrak
Abdullah Hacıgül hocam özellikle senin yardımına ihtiyacım var benim PC açma düğmesine bastım zaman açılıyor çalışmada oyunlar da en ufak bir performans düşüklüğü yok ama PC kapatıp ertesi gün akşam açma düğmesine bastım zaman anakart a hiç elektrik gelmiyor bütün parçaları garantiye gönderdim hepsi çalıyor diye geri geldi fakat sistem bir açılıyor bir açılmıyor bütün power in kabloları söküp bütün PC donanımlarını söküp bir kaç saat bekleyip tekrar takınca açılıyor 10 gün kapatmasam sorun yok ama kapatıp bir gün bekleyince açılmıyor çözemedim bir türlü bana yardımcı olun lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emre yokuş
bilgisayarını kapattıktan sonra elektrik kablosunu söküp denedin mi ? yani elektriksiz bir gün beklettin mi

zihin12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ali kıvrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her seyi denedim bütün parçaları söktüm her gün bir parca taktım arıza yapacak diye sadece anakart işlemci takılı iken bile aynısını yaptı servis bütün parçalara çalışıyor diyor ama yok çalışmıyor ya anakart kendini korumaya alıyor ya power muhtemelen aklıma bu iki şeyden başka bir şey gelmiyor evga 850 wat Gold modüler power var power kablolarını kadar değiştirdim denedim arızayı yapıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,739
Üyeler
163,215
Son üye
mustafa1453x
Top Bottom