başka sistemi okuduğu için gelmiyordur format atınBenim SSD yi çıkarttım Arkadaşımın SSD yi benim sisteme taktım,
Benim sistemde başlattım çalıştı,
Daha sonrasinda onun SSD çıkarıp kendi SSD mi taktım ama çalışmadı şoyle bir sorun var
BİOS'u bir sıfırlamayı dene.Benim SSD yi çıkarttım Arkadaşımın SSD yi benim sisteme taktım,
Benim sistemde başlattım çalıştı,
Daha sonrasinda onun SSD çıkarıp kendi SSD mi taktım ama çalışmadı şoyle bir sorun var
Anakartı ellemeden olur muBİOS'u bir sıfırlamayı dene.
Format atacağımı biliyorum da internet cok çok kötü daha tekrar kurmak falan o dosyaları... HDD deki oyunlara bir şey olmuş mudurbaşka sistemi okuduğu için gelmiyordur format atın
olmazAnakartı ellemeden olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Format atacağımı biliyorum da internet cok çok kötü daha tekrar kurmak falan o dosyaları... HDD deki oyunlara bir şey olmuş mudur
Direk laptoptan giriceksiniz hocam büyük ihtimalle Boot edeceği diski göremedi.Anakartı ellemeden olur mu
Format atacağımı biliyorum da internet cok çok kötü daha tekrar kurmak falan o dosyaları... HDD deki oyunlara bir şey olmuş mudur
Pardon hocam ben böyle görünce laptop zannettim. Anakartın nedir?Ne laptopu hocam anlamadım
Bilgisayarı kapat, sonra aç açılırken delete tuşunu spamla BİOS menüsü gelmesi gerek.Gigabyte H81 s2v 1150 lga
Oradan sağ üstte boot sekmesi olması gerek. Oraya girip ekran görüntüsü atar mısın?Yapıyorum hemen
Geldi