Merhaba , Daha Önce Bende Böyle Bir Problem Yaşamıştım.Dün pc kapatmıştım sonra tekrar açayım derken baktım pc açılmıyor fanlar çalışıp duruyor bu arada termal macunu yok dışarı çıkamadığım için alamadım bununla alakası varmıdır
Merhaba, neyden kaynaklanabiliyor acaba?Merhaba , Daha Önce Bende Böyle Bir Problem Yaşamıştım.
Anakartım Yanmıştı.
Daha 1 yıllıkBelki güç kaynağından kaynaklanıyor olabilir
ekran geliyormu herhangi bir şey yazıyormu?Dün pc kapatmıştım sonra tekrar açayım derken baktım pc açılmıyor fanlar çalışıp duruyor bu arada termal macunu yok dışarı çıkamadığım için alamadım bununla alakası varmıdır
Hayır bios ekranı dahi gelmiyorekran geliyormu herhangi bir şey yazıyormu?
Aga be damdan düşer gibi verdin kötü haberiMerhaba , Daha Önce Bende Böyle Bir Problem Yaşamıştım.
Anakartım Yanmıştı.
bios pilini çıkartın bir kaç dakika bekleyip tekrar açmayı deneyin birde power veya görüntü kablosunun tam oturduğuna emin olunHayır bios ekranı dahi gelmiyor
Bios pilini çıkarttım halen sistem açılmıyor fanlar cpu fanı rgb ışığı çalışıp duruyorbios pilini çıkartın bir kaç dakika bekleyip tekrar açmayı deneyin birde power veya görüntü kablosunun tam oturduğuna emin olun
Bu arada 2 gündür termal macunsuz kullanıyorum bununla alakası var mıdırbios pilini çıkartın bir kaç dakika bekleyip tekrar açmayı deneyin birde power veya görüntü kablosunun tam oturduğuna emin olun