Çözüldü✓ PC Açılmıyor

louis bloom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,165
4D430A15-316B-4CFC-A21A-FE8CF1F7EE3E.jpeg

Fotoğrafta da gördüğünüz üzere kasa açılıyor ama ne klavyeye ne mouse ne monitöre güç gelmiyor. Nasıl duzeltecegim arkadaslar bilen var mi neden açılmıyor

Kabloların girişlerini kontrol ediniz.
hepsi dogru daha dune kadar aciliyordu pc kablolarda bir yanlislik yok sökülüp takilmadi bile kasa aciliyor klavye mouse monitor hicbirine guc gelmiyor sadece kasa calisiyor isiklari vb yaniyor fanlar calisiyor bu kadar goruntu yok klavye isiklari mouse isigi vb hicbir sey yok
Post automatically merged:

dostlar bilen biri yok mu hic

hepsi dogru daha dune kadar aciliyordu pc kablolarda bir yanlislik yok sökülüp takilmadi bile kasa aciliyor klavye mouse monitor hicbirine guc gelmiyor sadece kasa calisiyor isiklari vb yaniyor fanlar calisiyor bu kadar goruntu yok klavye isiklari mouse isigi vb hicbir sey yok
Monitor,mouse,klavye, kulaklık kablolarını söküp tekrar takıp deneyiniz.

klavye mouse çalışmıyor ama bi kulaklık tak ışığı olan bi kulaklık varsa güzel olur kulaklık çalışıyor mu ona bak.
eğer kulaklıığın ışığı yanarsa mouse ve klavyenin yanmıyorsa anakart gitmiştir

klavye mouse çalışmıyor ama bi kulaklık tak ışığı olan bi kulaklık varsa güzel olur kulaklık çalışıyor mu ona bak.
eğer kulaklıığın ışığı yanarsa mouse ve klavyenin yanmıyorsa anakart gitmiştir
reis sorun bunlarda degil bu olayi cok onceden de yasamistim ama
geri duzelmisti ben sorunun sleveed kablolarda olabilecegini duysnuyorum guc aktarimini tam saglamiyor olabilir yani sorun klavye mouse monitorde dwgil tamamen pc de bi yerde sorun

reis sorun bunlarda degil bu olayi cok onceden de yasamistim ama
geri duzelmisti ben sorunun sleveed kablolarda olabilecegini duysnuyorum guc aktarimini tam saglamiyor olabilir yani sorun klavye mouse monitorde dwgil tamamen pc de bi yerde sorun
bende klavye mouse da demiyorum zaten. ışığı olan bir kulaklık tak bak bakalım onunda ışığı yanıyor mu yanmıyor mu onu diyorum. aynı durum başıma gelmişti bende sadece kulaklığın ışığı yanıyordu klavye ve mouse ışığı yanmıyor monitöre görüntü gelmiyordu sonradan anladık anakart rahmetli olmuştu

bende klavye mouse da demiyorum zaten. ışığı olan bir kulaklık tak bak bakalım onunda ışığı yanıyor mu yanmıyor mu onu diyorum. aynı durum başıma gelmişti bende sadece kulaklığın ışığı yanıyordu klavye ve mouse ışığı yanmıyor monitöre görüntü gelmiyordu sonradan anladık anakart rahmetli olmuştu
evet sorun anakarttaymis yukarda dedigim sleveed kabloyu o kadar gergin takmisim ki alta dogru giris kismi tam temas etmemis elimle bastirarak tekrar actim açıldı simdi sleeved kabloyu degistiriyorum

güç düğmesine basılı tut komple kapansın ve varsa psunun güç düğmesini kapat tekrar güç tuşuna biraz basılı tut sonrasında psu güç düğmesini aç ve kasanın güç düğmesine bas

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri