Neler Yeni

Pc açılmıyor

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
Arkadaşlar ben, meraktan dolayı PC'me eski bir ekran kartı taktım, çalışmadı ve sonra normal ekran kartımı tekrar takıp PC yi çalıştırırken fanlar dönmeye başladı fakat PC kendi kendine kapanıp açılmaya başladı fanlar 1 saniyeliğine çalışıp kapanıyor sonra yine aynısı tekrar ediyor. Statik elektrik falan yazmışlar da pek anlamadım bana acil çözüm gerek, ekran kartı soketinde sıkıntı yok, ekran kartını çıkartıp anakarttan görüntü almaya çalıştım fakat sonuç değişmedi lütfen yardım edin.

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Arkadaşlar ben, meraktan dolayı PC'me eski bir ekran kartı taktım, çalışmadı ve sonra normal ekran kartımı tekrar takıp PC yi çalıştırırken fanlar dönmeye başladı fakat PC kendi kendine kapanıp açılmaya başladı fanlar 1 saniyeliğine çalışıp kapanıyor sonra yine aynısı tekrar ediyor. Statik elektrik falan yazmışlar da pek anlamadım bana acil çözüm gerek, ekran kartı soketinde sıkıntı yok, ekran kartını çıkartıp anakarttan görüntü almaya çalıştım fakat sonuç değişmedi lütfen yardım edin.
hocam guc kablolarını fln kontrol edin herseyi kontrol edin

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Kontrol ettim dostum, daha önce milyon kere yaptığım bir şey zaten. İçim titriyo şuan bir şey oldu diye...
hocam korkmayın illahi cozersiniz guveniyorum size :)

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
pc güç kablolarını söküp bios pilini çıkartın 10 15 dk bekleyin bu sayede hem bios resetlenir hemde statik elektrik boşalır

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Bios pili nedir dostum?
oouw sıkıntı bir durum sen en iyisi ya bilen birinden yada bir bilgisayarcıdan destek al derim yanlış bir işlem yapabilir anakartı yok edebilirsin

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
oouw sıkıntı bir durum sen en iyisi ya bilen birinden yada bir bilgisayarcıdan destek al derim yanlış bir işlem yapabilir anakartı yok edebilirsin
Güç kablolarını çıkardıktan sonra ne kadar süre beklenen gerekir?

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Güç kablolarını çıkardıktan sonra ne kadar süre beklenen gerekir?
bios pili çıkartmadan bir işe yaramaz hocam dediğim işlem bu yüzden bulaşmayın destek alın

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
bios pili çıkartmadan bir işe yaramaz hocam dediğim işlem bu yüzden bulaşmayın destek alın
Dediğini yaptım, bios pilini ve bütün elektrik kablolarını çıkardım, bir süre sonra tekrar taktım ve şuanda sorun çözüldü saolasın

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
Reis belirtmeyi unutmuşum, anakartım MSI Z270 Gaming Plus ve 2 adet 8GB G.Skill'in 3000mhz Cl16 ramleri var. Senin dediğin işlemi yapmadan önce ramlerim anakartın 2. ve 4. slotunda takılıydı, senin yaptığın işlemden sonra pc ilk olarak açılmadı ve ram bölümünde hata ışıkları yandı, ramlerin yerini değişltirip 1. ve 3. slotlara taktım. PC sorunsuz açıldı fakat 2. ve 4. slotları kullanamıyorum sebep nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,082
Üyeler
164,432
Son üye
Parola505
Top Bottom