pc alacağim hemen şimdi

Anakart çok düşük. İleriye dönük olmaz. Değmez bence bu bütçede.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğimi yap. Soğutucuyu kaldır. Stok soğutucuyla gelir demonte eder, sıvı veya kule tipi soğutma takarsın.

Bunu öneririm sıvı soğutmaysa aklındaki. Kule tipi olarak da Phantom Spirit öneririm. Hangisi bütçene uygunsa.
assassin peerles soğutucuyu eklesem bide ana kartı değiştirsem nasıl olur ana kartı ne yapmaliyim ama yardimci olurmusunuz

Ayrıca ramde +200 lira Lexar Ares de yapabilirsiniz. Opsiyonel tabi. Ciddi performans farkı olmaz ama AMD CL hızını sever.

şöylesi nasıl olur sizce
Dinleme sen onları alacaksan phantom spirit al ayrı olarak ya da direk sistemle peerles assains al ikisi arasında 2 3 derce var max

assassin peerles soğutucuyu eklesem bide ana kartı değiştirsem nasıl olur ana kartı ne yapmaliyim ama yardimci olurmusunuz
Biostar bırak

Ayrıca ramde +200 lira Lexar Ares de yapabilirsiniz. Opsiyonel tabi. Ciddi performans farkı olmaz ama AMD CL hızını sever.
Bu olabilir mantıklı

Anakartı Biostar b650mp-e pro yapın.

Soğutucuyu kaldırın. Harici olarak Phantom Spirit satın alın.

Ram değişikliği de benim tavsiyem. Cl30 olsun bizim olsun :kekw:

Screenshot_1.png

Son hali böyle gözükmesi lazım benim dediklerimi yaparsan.

43.042 +1.699 = 44.741 TL

Sıvı soğutma gitmek istersen de

43.042 +2.699 = 45.741 TL

İkisi de üzmez seni. Rahat çalışır.

peerles assassins alsam beni üzermi 😶
O da üzmez ama bir kalem daha iyisi varken onu seçmezdim. Ve çok ciddi fiyat farkı da yok aralarında.

Karar senin.

Alıntıyı görüntüle
Son hali böyle gözükmesi lazım benim dediklerimi yaparsan.

43.042 +1.699 = 44.741 TL

Sıvı soğutma gitmek istersen de

43.042 +2.699 = 45.741 TL

İkisi de üzmez seni. Rahat çalışır.

O da üzmez ama bir kalem daha iyisi varken onu seçmezdim. Ve çok ciddi fiyat farkı da yok aralarında.

Karar senin.
o zaman senin yaptigin gibi yapiyorum

Geri