Neler Yeni

Pc alacagim ne alayım

Bütçeyi biraz daha fazla aşarsan, önerim bu olur.
Sıvı soğutma eklersen iyi olur.
Monitör
Klavye
Mouse
Kulaklık
30.000 i biraz daha aşıyor ama bence mükemmel olur.
Ya arkadasim bana amd islemciler daha iyi demisti amd li bisey olsa olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nvidia fiyat olarak biraz daha pahalı oluyor ama bana kalırsa daha güzel ve iyi.
Peki bi pc atabilirmisin basta eklemeyi unutmusum amd islemcili olsun arkadasim amd islemcili öneriyor ona güveniyom

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ya arkadasim bana amd islemciler daha iyi demisti amd li bisey olsa olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bi pc atabilirmisin basta eklemeyi unutmusum amd islemcili olsun arkadasim amd islemcili öneriyor ona güveniyom
AMD ile İntel aralarında pek bir fark yok. Biraz bütçene bağlı ikisinin de birbirine göre avantajları ve dezavantajları var. Şuanlık o kadar üst seviye bir hazır sistem varsa bilmiyorum. Bilen arkadaşlar atacaklardır zaten.

pentiti

80+ Silver
Güç kaynağını FSP Hydro yap. SSD yi Cruical P5 1TB yap. Bir tane 2TB HDD seç.
bu da monitör

Güç kaynağını FSP Hydro yap. SSD yi Cruical P5 1TB yap. Bir tane 2TB HDD seç.
bu da monitör
4k bi monitör önerin varmidir?

KeepHyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ömer Alp Yurdakul
Arkadaslar merhaba forumda yeniyim bir hatam olursa kusura bakmayin mobilden yazıyorum yazım hatalarim olabilir neyse ben sorumu anlatayim sonunda 5-6 senelik isteğimde hem kendi topladiğim param hemde ailemin bana destegiyle bir pc alacagim fazla bir bütçe sikintisi yok full heşey dahil bir pc alacagim monitör ekipman bütün her seyi ile arkadaşim bana ekran karti 3070 olabilir dedi bütçem 45-60k arasi donanim arsivi bu konuları iyi anlatıyor dedi bende izlerken foruma girdim 3070 demistide ben fiyatlara az buz baktim daha iyisi alinir gibi siz ne önerirsiniz pc hakkinda hicbilgim yok ekran kartları nı yeni yeni arastirdim öneriniz nedir ful monitör kulaklik hersey dahil
Araba mı alıyorsunuz o bütçe ne 15-20ye güzel toplanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,707
Üyeler
166,603
Son üye
milliyetcibal_
Top Bottom