İkinci el sistem toplayabilirsiniz anca bu paraya isterseniz toplayalım kafa karışıklığınızda gitmiş olur.arkadaslar ben 2 hafta sonrasina pc alicam butcem 12500tlkendim farkli farkli pcler dizip dizip bozuyorum olmadigini dusunerek lutfen siz yardim edin halledelim
boyle bi sistem kurdum sen son birtek ekran karti ve kasa,psu tarafi ikinci el onun disi sıfır
Alıntıyı görüntüle
12500 civari oluyo yineboyle bi sistem kurdum sen son birtek ekran karti ve kasa,psu tarafi ikinci el onun disi sıfır
Alıntıyı görüntüle
bi kontrol edersen attigim fotografi nasil olmus uyumluluk olmusmu bilmiyorumİkinci el sistem toplayabilirsiniz anca bu paraya isterseniz toplayalım kafa karışıklığınızda gitmiş olur.
Güzel bi sıkıntısı yok ama psuyu ikinci el alma sıfır al anakartı B450 yerine A520 alabilirsin, SSD den kısıp ekran kartına verip daha iyi bir kart alabilirsin hatta kasa almayıp uzay montajda kullanılabilir bu bütçede.boyle bi sistem kurdum sen son birtek ekran karti ve kasa,psu tarafi ikinci el onun disi sıfır
Alıntıyı görüntüle
anakartlar arasinda su anda 100 tl fark varGüzel bi sıkıntısı yok ama psuyu ikinci el alma sıfır al anakartı B450 yerine A520 alabilirsin, SSD den kısıp ekran kartına verip daha iyi bir kart alabilirsin hatta kasa almayıp uzay montajda kullanılabilir bu bütçede.
5500 işlemci stok fan yetmiyor haberiniz olsun 80 derecelerde dolanıyor ve voltaj kısıyor bende sıvı soğutma aldım 1.5 ay önce macun değişsemde 80 derecenin altında uv siz inmiyordu işlemci csde fps drop yiyordum voltaj kıstığı içinboyle bi sistem kurdum sen son birtek ekran karti ve kasa,psu tarafi ikinci el onun disi sıfır
Alıntıyı görüntüle
bu arada pm attım sistem satıyorum bende toplu şekildehttps://shbd.io/s/WVZYFHKk kasayi ve psu yu boyle halletmeyi dusunuyordum anakartlara bir goz atayim ssd den kisma olayi sanki biraz olmaz gibi illa yer lazim olucak uzay montaj dusundum ama bazi nedenlerden dolayi reddetdim soyliyeceklerim bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakartlar arasinda su anda 100 tl fark var
5 bine arc a750daha cok mc oyniyorum hikayeli oynamiyorum fps oyunlari tercihimde
İslemci kargo dahil 1200 1300 bulunur stok fanli belki 1400 isterler5 bine arc a750
12100f
600w PSU kasa
H610m
16 gb ram
10 civarına toplarsın. İnteli ucuz diye yazdım. Fırsat bulursan amd 5500 ve üzeri o daha iyi olur