Yeterince iyiyseniz aimi kötü kişilerle oynamazsınız hocamKeşke aimi her kötü olan bıraksa da bizi deli etmese :/
kesinlikle hyper scape yada valorantBu forumda çoğu kişi PC almak için uğraşıyor. Bu kişilere soruyorum "PC alınca ilk hangi oyunu indirip oynamayı düşünüyorsunuz" ? Şahsen ben (size saçma gelebilir ama) ETS 2 yi indirip oynamak istiyorum ilk olarak, çünkü bu oyunu geçen sene aldım ve en düşük grafiklerde hiç zevk vermiyor, PC yi aldığımda ise tüm grafik ayarlarını ultraya alıp düşük grafiklerde oynadığım günlerin acısını çıkarmayı düşünüyorum![]()
1-MinecraftBu forumda çoğu kişi PC almak için uğraşıyor. Bu kişilere soruyorum "PC alınca ilk hangi oyunu indirip oynamayı düşünüyorsunuz" ? Şahsen ben (size saçma gelebilir ama) ETS 2 yi indirip oynamak istiyorum ilk olarak, çünkü bu oyunu geçen sene aldım ve en düşük grafiklerde hiç zevk vermiyor, PC yi aldığımda ise tüm grafik ayarlarını ultraya alıp düşük grafiklerde oynadığım günlerin acısını çıkarmayı düşünüyorum![]()
Topluluk ?Yeterince iyiyseniz aimi kötü kişilerle oynamazsınız hocamAyrıca kimse anasının karnından Shroud olarak çıkmıyor.
Tam olarak hayalim. Amin inşallahBen ilk csgo indirmiştim galiba ama böyle en çok keyif aldığım ilk oyunlardandır ETS 2. Eski bilgisayarımda ölçeklendirme %50 bütün ayarlar düşükte 60 fps anca alıyordu. Yeni PC aldığımda bütün grafikleri ultraya alıp ölçeklendirmeyi vs %400 yapıp doyasıya oynadım valla. Allah herkese istediği PC yi nasip etsin
Bilgisayarı aldım çok olmadı ilk olarak LoL sonra witcher 1 yüklemiştim.Bu forumda çoğu kişi PC almak için uğraşıyor. Bu kişilere soruyorum "PC alınca ilk hangi oyunu indirip oynamayı düşünüyorsunuz" ? Şahsen ben (size saçma gelebilir ama) ETS 2 yi indirip oynamak istiyorum ilk olarak, çünkü bu oyunu geçen sene aldım ve en düşük grafiklerde hiç zevk vermiyor, PC yi aldığımda ise tüm grafik ayarlarını ultraya alıp düşük grafiklerde oynadığım günlerin acısını çıkarmayı düşünüyorum![]()