Neler Yeni

PC Alınca İlk İndireceğiniz Oyun

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
ben ilk mc indirip arkadaşlarımı çağırıcağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

keşke pokemon fire red online falan olsa ne eğleniridik bizim grup

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
bizim evdeki interner 15 saatte indirir

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
Bu forumda çoğu kişi PC almak için uğraşıyor. Bu kişilere soruyorum "PC alınca ilk hangi oyunu indirip oynamayı düşünüyorsunuz" ? Şahsen ben (size saçma gelebilir ama) ETS 2 yi indirip oynamak istiyorum ilk olarak, çünkü bu oyunu geçen sene aldım ve en düşük grafiklerde hiç zevk vermiyor, PC yi aldığımda ise tüm grafik ayarlarını ultraya alıp düşük grafiklerde oynadığım günlerin acısını çıkarmayı düşünüyorum :D
kesinlikle hyper scape yada valorant

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu forumda çoğu kişi PC almak için uğraşıyor. Bu kişilere soruyorum "PC alınca ilk hangi oyunu indirip oynamayı düşünüyorsunuz" ? Şahsen ben (size saçma gelebilir ama) ETS 2 yi indirip oynamak istiyorum ilk olarak, çünkü bu oyunu geçen sene aldım ve en düşük grafiklerde hiç zevk vermiyor, PC yi aldığımda ise tüm grafik ayarlarını ultraya alıp düşük grafiklerde oynadığım günlerin acısını çıkarmayı düşünüyorum :D
1-Minecraft
2-PUBG
3-PUBG Mobile

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben ilk csgo indirmiştim galiba ama böyle en çok keyif aldığım ilk oyunlardandır ETS 2. Eski bilgisayarımda ölçeklendirme %50 bütün ayarlar düşükte 60 fps anca alıyordu. Yeni PC aldığımda bütün grafikleri ultraya alıp ölçeklendirmeyi vs %400 yapıp doyasıya oynadım valla. Allah herkese istediği PC yi nasip etsin
Tam olarak hayalim. Amin inşallah

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,503
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Bilgisayarı aldım çok olmadı ilk olarak LoL sonra witcher 1 yüklemiştim.

Top Bottom