loveyoupıspıs
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 29
- İsim
- Ulaş
Hocalarım kafayı yemek üzereyim daha önce cs go da falan ekran donuyodu ses geliyordu sadece oyunda oluyodu fakat artık
*indirme yaparken (tl launcher ,valorant)
veya durdukyere ekran bi kitleniyor mouse falan oynamıyor kaspersky den tam tarama yaptım yok arkadaş kafayı yicem 2 kere oldu bu sorun şimdiye kadar pcyi açmaya korkar oldum donduktan sonra fişden kapatmam gerekiyor almaz olaydım pc
i3 12100f stok fan sıcaklıklar normal
arc a750 sıcaklıklar normal
gigabyte h610 mh v2
mld m300 500gb ssd
gamebooster 550w+80 namıderger c4 psu
ŞUNU BELİRTEYİM
2 HAFTA ÖNCE GELEN ARC A750 YE DRİVER GÜNCELLEDİKTEN SONRA EN BAŞLARDA CS DONUYODU SADECE ŞU GÜNLRDE DİREK PC KİTLENMEYE BAŞLADI DDU İLE SİLMEK İSTEDİM FAKAT İNTELİN RESMİ SİTESİNDE ESKİ DRİVERİ İNDİRMEK İSTEDİGİMDE WİEV DETAİLS YAZIYOR İNDİREMYİORUM O YÜZDEN DE GÜNCEL OLANI SİLMEDİM NE YAPAYIK HOCAM ALLAH RIZASI İÇİN ALMAZ OLAYDOM PC VALLA BIKTIRDI
(diger konular çözüm olmadı)
*indirme yaparken (tl launcher ,valorant)
veya durdukyere ekran bi kitleniyor mouse falan oynamıyor kaspersky den tam tarama yaptım yok arkadaş kafayı yicem 2 kere oldu bu sorun şimdiye kadar pcyi açmaya korkar oldum donduktan sonra fişden kapatmam gerekiyor almaz olaydım pc
i3 12100f stok fan sıcaklıklar normal
arc a750 sıcaklıklar normal
gigabyte h610 mh v2
mld m300 500gb ssd
gamebooster 550w+80 namıderger c4 psu
ŞUNU BELİRTEYİM
2 HAFTA ÖNCE GELEN ARC A750 YE DRİVER GÜNCELLEDİKTEN SONRA EN BAŞLARDA CS DONUYODU SADECE ŞU GÜNLRDE DİREK PC KİTLENMEYE BAŞLADI DDU İLE SİLMEK İSTEDİM FAKAT İNTELİN RESMİ SİTESİNDE ESKİ DRİVERİ İNDİRMEK İSTEDİGİMDE WİEV DETAİLS YAZIYOR İNDİREMYİORUM O YÜZDEN DE GÜNCEL OLANI SİLMEDİM NE YAPAYIK HOCAM ALLAH RIZASI İÇİN ALMAZ OLAYDOM PC VALLA BIKTIRDI
(diger konular çözüm olmadı)